Hvilken pris får iPhone 8? Se hvor dybt du skal forvente at grave i lommerne

iPhone 8 menes at få en rigtig høj pris, måske endda over 10.000 kroner. Se, hvad du skal regne med, iPhone 8 koster.

Hvilken pris får iPhone 8? Se hvor dybt du skal forvente at grave i lommerne

iPhone 8 bliver lanceret den 12. september og det kommer til at ske med stor hurraråb, da iPhone fylder 10 år. Man skal dog forvente at grave ganske dybt i lommerne for at fingre i Apples jubilæumsmobil. Se forventet pris for iPhone 8.

iPhone 8 bliver årets helt store mobillancering og den vil blive fulgt af alle, både dem der elsker iPhone og dem der hader den. Dem, der hader iPhone eller som i hvert fald ikke give have en iPhone, vil formentlig hæfte sig ved den umanerlig høje pris, som iPhone 8 forventes at få.

Se også: Sammenlign priser på iPhone

 

Pris for iPhone 8 / Edition

For første gang kan vi risikere en pris med 5 cifre for en mainstream-mobil, da man vurderer, at iPhone 8 kommer i en udgave ved navn iPhone Edition til en pris på over 10.000 kroner. Det er selv for Apple en meget høj pris for en mobil og mit gæt er, at iPhone Edition bliver en særlig luksusudgave, der kun sælges i begrænset oplag.

Et bud på en mere realistisk pris for standardudgaven af iPhone 8 er fra knap 8.000 kroner. Det er naturligvis også en høj pris for en mobil, men hidtil har Apple ingen problemer haft med at have nogle af de absolut højeste priser på mobiltelefoner – folk køber dem alligevel.

Konkurrenterne har også høje priser på enkelte telefoner, for eksempel står Samsung Galaxy Note 8 i 7.749 kroner og Huawei Mate 9 Pro startede ved 6.000 kroner. En vigtig pointe her er, at alle andre telefoner end Apples falder relativt hurtigt i pris – iPhone har en forunderligt evne til at holde prisen nærmest ind til Apple lancerer en opfølger.

Se også: Derfor bør du købe iPhone 8

Hvad får man for den høje pris for iPhone 8?

Hvad får man så for pengene og for denne høje pris, som alle forventer, iPhone 8 / iPhone Edition får?

Man får en skærm på måske kun 5 tommer, men så på en mobil, der rent fysisk vil være forholdsvis lille, da skærmen skulle være af typen edge-to-edge. Man får en mobil med ansigtsscanner og er den på niveau med den, der sidder på Galaxy Note 8 fra Samsung, så har man noget at glæde sig til. Ansigtsscanneren vil erstatte Touch ID.

Dual kameraet vil formentlig også være blevet væsentligt forbedret i forhold til iPhone 7 Plus og vi ser frem til at tage nogle lækre portrætbilleder med bokeh-effekt. Vi kan også sætte næsen op efter at se augmented reality blive realiseret for første gang på iPhone og det er meget vel en nyhed, der kan sætte en ny dagsorden i mobilverdenen.

Derudover bliver iPhone 8 også først ude med iOS 11.

Se også: Prissammenligninger på iPhone 8