Pengerådgiverne på TV2: Om mobilabonnement & fastnet

Pengerådgiverne på TV2 - Et forbrugermagasin i 14 afsnit med fokus på danskernes sparemuligheder indenfor forsikring, bank, mobiltelefoni og meget mere. I det første afsnit af Pengerådgiverne på TV2 sættes der fokus på danskernes mobilabonnement. John G, meremobil.dk, Morten Sinding, Sparia og Nicolas Fredriksen, TelePrisTjek.dk, er programmets eksperter - At danskerne kan halvere deres mobilregninger er absolut ingen overraskelse!

Pengerådgiverne på TV2: Om mobilabonnement & fastnet

90 procent af danskerne betaler unødvendigt store mobilregninger. Danskerne kan i gennemsnit årligt spare mere end 2.000 kroner på mobilregningen og lægger man prisen  på mobiltelefoner oven i hatten, kommer den årlige besparelse tættere på 3.000 kroner – Se her hvordan Pengerådgiverne på TV2 gav råd til hvordan opnå størst mulig besparelse på mobilabonnement og fastnettelefoni.

 

En familie kunne årligt spare 14.000 kroner

Familier kan spare rigtig mange penge på telefoni hvis fastnettet droppes og familien samler deres mobilabonnement under samme mobilselskab. I TV2 programmet, Pengerådgiverne, afsløres årlige besparelser på 14.000 kroner og det er slet ikke undtagelsen. Langt de fleste familier kan med relativt få bestræbelser spare ekstremt store beløb hvis de bruger 10 minutter på at gennemgå familiemedlemmernes individuelle mobilforbrug. Hvis familien som det første opsiger fastnettelefonien er der yderligere besparelser at hente – En familie på fire kan i gennemsnit årligt spare 16.000 kroner på telefoni og mobiltelefoner!

Find billig telefoni til familien

 

Fastnettelefon koster 3.000 kroner for meget

Fastnettelefonen er bekvem og drejeskiven er en herlig fornøjelse, men Pengerådgiverne på TV2 afslører at fastnettelefonen giver meget dyr fordøjelse. Ved at droppe fastnettelefonen kan ægteparret årligt spare mere end 3.000 kroner på telefoni – Fastnettelefoni er ekstremt dyrt og alle fastnettelefoner bør herefter erstattes af et mobilabonnement.

Find billigste mobilabonnement for dig

 

Student vil ikke tages i røven

En student har været loyal og gladelig betalt 388 kroner om måneden til Telia for mobiltelefon og mobilabonnement. 388 kroner er mange penge og rigtig mange penge kunne da også have været sparet hvis den unge student havde droppet sin kundeloyalitet i tide og skiftet til det billigste alternativ, som kun koster 169 kroner /md – Loyaliteten kostede i dette tilfælde årligt 2.200 kroner.

Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

Sådan sparer du flest penge på telefoni

  • Opsig dit fastnetabonnement med det samme => Ingen grund til at betale ekstremt dyrt for telefoni du alligevel får dækket via dit mobilabonnement.
  • Det kan betale sig at samle familiens mobiltelefoni hos; Nettalk, Coop Mobil eller Greentel (Familieabonnement ved Telenor, TDC og Telia er ekstremt dyrt).
  • Køb mobiltelefoner Med mobilabonnement, men opsig tilhørende mobilabonnement inden udgangen af den 6. måned og skift til billigste løsning.
  • Gør ingen af ovenstående før du har dannet dig et indtryk af dit faktiske mobilforbrug => Gennemse dine historiske mobilregninger og dan dig et indtryk af dit faktiske mobilforbrug!

 

Se også: Derfor bør du droppe fastnetabonnementet

 

Læs mere om Pengerådgiverne på TV2

PS! Hvis du er tilfreds med dit nuværende mobilselskab, så ring og prut om prisen… Prut alt du kan og se om du ikke kan få et billigere mobilabonnement. PS! Noter dig navnet på personen du forhandler med, bed om at få evt. tilbud tilsendt pr. mail – Gør det klart at du agter, at skifte selskab hvis du ikke får et bedre tilbud.

 

Mød Pengerådgiverne på Facebook Følg med i 14 programmer om gode sparetips – Stil spørgsmål, kommenter og del dine erfaringer.

Sidste nyt om Mobilabonnement

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. Nicolas Fredriksen holdt fast i sin interesse i tematikken. 12/8/2014 fulgte vi op med en ny vinkling på emnet Det bedste og billigste mobilabonnement, som passer til hele familien? – Du kan læse den her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Mobilabonnement..