Bedste pris på Sony Xperia XZ1 Compact – med 2.340 kroner i rabat

Den glimrende Sony Xperia XZ1 Compact er nu klar til salg og bestiller du inden den 5/10 kan du får 2.340 kroner i rabat.

Bedste pris på Sony Xperia XZ1 Compact – med 2.340 kroner i rabat

2.340 kroner i rabat på en mobil – det er også en slags penge. Men det er faktisk det du får, hvis du køber Sony Xperia XZ1 Compact hos Telia inden den 5/10. Bedste pris på Sony Xperia XZ1 Compact.

En overgang gik der rygter om, at Sony ville droppe deres roste Compact-telefoner, men det kunne vi ikke rigtig få til at give mening og heldigvis holder Sony fast i Compact-serien.

Bedste pris på Sony Xperia XZ1 Compact

Den bedste pris på Sony Xperia XZ1 Compact står Telia. De har en pris på telefonen på 4.306,5 kroner inklusiv mobilabonnement i seks måneder med fri tale, 15 GB data, roaming i EU samt en tjeneste som HBO, Flipp og Zetland inkluderet eller med mulighed for at tilkøbe Spotify for 49 kroner om måneden (normal pris 99 kroner). De giver mobilrabat på 1.620 kroner med dette abonnement.

Er du storforbruger af tjenester, så bør du dog gå efter Telias største mobilabonnement med fri tale, 100 GB data + 4 gratis tjenester i 12 måneder, det kunne for eksempel være HBO, Flipp, Telia TV og Zetland.  Telia tilbyder valg mellem 7 forskellige tjenester.

Prisen for XZ1 Compact med dette abonnement er i alt 4.786,5 kroner for de første seks måneder. Lidt dyrere end det med det andet mobilabonnement, men med mulighed for langt større besparelser på tjenester. > Se tilbuddet her.

Teleselskabet med næstbedste pris er 3, der har XZ1 Compact til 4.390 kroner > Se tilbuddet her.

Se også: Sammenlign priser på Sony Xperia XZ1 Compact

Fordele ved Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact er en lille mobil med skærm på 4,6 tommer med HD-skærm. Den har ekstremt hurtig brugerflade med Snapdragon 835 processor og 3 GB RAM. Batteriet er på papiret ikke så kraftigt, men batteritiden er virkelig god med effektive batterisparefunktioner.

Kameraet er naturligvis rigtig godt og som noget særligt kommer det med Sonys nye 3D-skaber, der kan bruges til at lave egne 3D-modeller med. Til prisen er XZ1 Compact virkelig god og bliver formentlig en mobil, der giver langt mere for pengene end for eksempel iPhone 8 eller Samsung Galaxy Note 8.

Se også: Nyheder om Sony

Efterfølgende nyt om sagen

Sagens videre udvikling om temaet. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 11/9/2017 publicerede vi artiklen Telenor med vildt tilbud på fri tale, 50 GB data, fri roaming + Tidal – Det videre forløb i sagen finder du her. Få også seneste nyt om sagen her..