Fokus på Oisters mobilabonnement, hjemmeside og vilkår

Det kan være svært at have styr på de mange teleselskaber – derfor hjælper vi med at give dig overblikket. Denne gang kigger vi nærmere på lavpris-teleselskabet Oister.

Fokus på Oisters mobilabonnement, hjemmeside og vilkår

Vi har set nærmere på Oisters mobilabonnement og øvrige tilbud, hjemmesiden og de gældende vilkår – Oister er blandt de absolut billigste på telemarkedet, men vilkårene er gemt meget langt væk!

 

Hjemmeside & vilkår

På Oisters hjemmeside er det nemt at finde frem til deres sortiment af mobilabonnement, telefoner og bredbånd. Hjemmesiden er brugervenlig og simpel at navigere rundt i, da hele deres udvalg og nødvendige informationer (minus Vilkår) kan findes fra fanebladene øverst på siden.

Inden du binder dig til et abonnement, er det en god idé at læse vilkårene. Pr. d. 03-09-2015 var det imidlertid ikke muligt for os, at finde vilkårene på Oisters hjemmeside. Det er meget uheldigt, da man som potentiel kunde ikke ved hvad man så reelt går ind til.

 

Oisters dækning & netværk

For at undgå at ende med en spritny mobiltelefon uden dækning, kan du nederst på forsiden finde siden Dækning, som indeholder et dækningskort. Her indtaster du blot dit postnummer, og kan på den måde hurtigt se om Oister har dækning nær dig. Spørg evt. dine naboer om hvilke erfaringer de har med Mobilselskabet 3s dækning (Oister benytter 3s netværk).

Se også: Alt om teleselskabernes mobilnet og netværk

 

Mobilabonnement, telefoner & mobilt bredbånd

Oister er at finde blandt de absolut billigste mobilselskaber på markedet, og det er da også de meget lave priser på tale, data og SMS/mms, der er selskabets primære styrke.
En anden af deres forcer er deres relativt lave mindstepriser på telefoner – Lige nu kan man f.eks få 8 timers Tale, 12 GB & Fri SMS/mms til 79 kroner /md.

Tjek aktuelle tilbud ved Oister

 

Priserne på telefoner holdes i bund, fordi Oister, modsat mange andre mobilselskaber, kun binder kunderne i en enkelt måned ved køb af ny mobil. Derved bliver mindsteprisen automatisk meget lav, da den kun består af telefonens pris + én måneds mobilforbrug (Modsat mindsteprisen ved mange af konkurrenterne, som består af telefonens priser + seks måneders mobilforbrug).

Se også: Sammenlign aktuelle priser på smartphones

 

Som noget relativt nyt tilbyder Oister også mobilt bredbånd. Priserne og mængden af data, der er indeholdt i bredbåndspakkerne, er konkurrencedygtige og velegnet til brug i hjemmet, da en router følger med på købet. Derved kan hele familiens mobiltelefoner – via Wi-Fi – udnytte og frit dele data-mængden, som er indeholdt i det mobile bredbåndsabonnement.

 

Ifølge teleanalytiker, Nicolas Fredriksen, er Oister klassens frække dreng – det er de, fordi de udfordrer konkurrenterne ved stadig at sænke priserne på mobiltelefoni. Det er da også fordelen ved dem: “Oister er mobiltelefoni uden dikkedarer. Hvis du bare vil have det billigste mobilabonnement, er de sandsynligvis blandt de absolut billigste udbydere”. Han påpeger dog, at der også er ulemper ved dem.

 

Ulemperne ved Oister

  • At Oister ikke giver direkte adgang til gældende vilkår er en ekstrem stor ulempe, men sikkert kun en kedelig bommert ifb. med en opdatering af hjemmesiden.
  • Hvor Oister er billige på prisen, er de noget fattige i forhold til udvalget af mobiltelefoner. Udvalget af mobiltelefoner er nemlig relativt begrænset i forhold til andre teleselskaber, og sortimentet består primært af de mere populære telefoner på markedet.
  • Man skal ikke nødvendigvis løbe og købe mobil efter laveste mindstepris, da denne hos Oister kun reflekterer én måneds mobilforbrug og derfor fremstår meget lav. Andre mobilselskaber inkluderer op til seks måneders mobilforbrug og har derfor noget højere mindstepris.
  • Mobiltelefoni er efterhånden blevet meget mere end mobil + mobilabonnement. Stadig flere mobilselskaber inkluderer gratis musik og mange andre tjenester og fordele til deres mobilabonnement – Oister er god gammeldags billig mobiltelefoni, men ikke mere end det.

 

Se også:
:: Sammenlign 300 forskellige mobilabonnement og find det billigste for dig
:: Her er de dårligste mobilselskaber på markedet

Det næste i sagen

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. Nicolas Fredriksen har holdt fast i temaet. 18/8/2015 blev historien fulgt op med sagen; Priser mobilabonnement – Tjek priserne på mobilabonnement & find det billigste for dig! – Læs mere her. Seneste nyt om emnet finder du her.