Oister: Spar 25% på mobilabonnementer med musik

Oister er klar med nye tilbud på mobilabonnementer med musik og andre streamingtjenester. Spar 25 procent de første fire måneder.

Oister: Spar 25% på mobilabonnementer med musik

Er du villig til at kombinere mobilabonnement med streamingtjenester er der lige nu ekstra mange penge at spare. Hos Oister er der skarpe tilbud på tre mobilabonnementer med tjenester musik, lydbøger samt serier og film.

Se også: Sammenlign alle mobilabonnementer

Billigste streaming med et mobilabonnement

Som vi slog fast i denne artikel, er Oister allerede billigst med mobilabonnementer med musikstreaming. Med de nye tilbud bliver Oister et endnu mere fristende valg for dem, som gerne vil spare penge på streamingtjenester.

Med nye efterårstilbud bliver streamingtjenester Deezer musik og Viaplay film og serier nu endnu billigere i en periode.

Oister giver nemlig de første fire måneders abonnementspris med 25 procent rabat, og startprisen er derfor helt nede på 96 kroner per måned for både mobilabonnement og streamingtjeneste.

Se de tre tilbud på mobilabonnementer med streaming her:

  • Fri tale, 15 GB, 15 GB EU-data og Deezer til 96 kroner per måned i fire måneder. Derefter er prisen 129 kroner.
  • Fri tale, 15 GB, 45 GB EU-data og Deezer til 111 kroner per måned i fire måneder. Derefter er prisen 149 kroner.
  • Fri tale, 15 GB, 15 GB EU-data og Deezer og Viaplay til 186 kroner per måned i fire måneder. Derefter er prisen 249 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Der er ingen binding og oprettelsesgebyr på de tre abonnementer fra Oister. Du kan derfor vælge at have det i de fire måneder med rabat og skifte derefter. Dog er også normalpriserne skarpe og du kan derfor med fordel holde fast i abonnement efter tilbudsperioden.

Tjek mobildækningen hos Oister

Glem ikke at tænke over mobildækningen, inden du lader dig friste af et godt tilbud. Et billigt mobilabonnement giver ikke den store mening, hvis ikke man oplever god mobildækning og en hurtig internetforbindelse. På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer. Oister anvender 3s mobilnet.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?