Billigt mobilabonnement med musikstreaming

Vælger du dette mobilabonnement med Deezer er der mange penge at spare på musikstreaming. Se det billigste mobilabonnement med musik.

Billigt mobilabonnement med musikstreaming

Betaler du for mobilabonnement og musikstreaming hver for sig, løber prisen hurtigt op i 200 kroner eller mere hver måned. Betaler du for musikstreaming via dit mobilabonnement, kan du med kun betale 129 kroner per måned. Se tilbuddet fra Oister her.

Se også: Tjek laveste priser og tilbud på mobilabonnementer

Det billigste mobilabonnement i Danmark med musik

Der er flere udbydere af mobiltelefoni, der giver mulighed for at inkludere forskellige streamingtjenester med en lille rabat. Abonnementet fra Oister er dog klart det billigste, når det gælder kombinationen af mobilabonnement og musiktjeneste. Her er der mange penge at spare for dig, der har både mobilabonnement og musiktjeneste.

Oister tilbyder musiktjenesten Deezer, der er blandt de største udbydere på markedet for musikstreaming, som man får til en utrolig skarp pris.

Normalt koster et abonnement på musikstreaming 109 kroner per måned. Et mobilabonnement med et gennemsnitligt indhold af taletid og data koster fra cirka 99 kroner. Sammen giver det en pris fra cirka 199 kroner, som du mindst skal betale for de to abonnementer for sig.

Abonnementet fra Oister koster dog kun 139 kroner per måned, hvori Deezer er inkluderet. Man kan dermed sige, at man betaler 109 kroner for musikabonnementet og kun 30 kroner for mobilabonnementet.

Lad os tage et nærmere kig på indholdet i mobilabonnementet fra Oister:

  • Fri tale, 15 GB data, 25 GB EU-data og musikstreaming med Deezer til 139 kroner per måned. De første to måneder er prisen kun 69 kr.

Se tilbuddet hos Oister

Har du brug for mere data har Oister et abonnement med fri tale, 45 GB og Deezer til 159 kroner (2 måneder til 79 kroner).

Vælg flere tjenester, hvis du har brug for dem

Bruger du flere streamingtjenester kan du muligvis spare endnu mere hos Oister. Med Oistertainment-abonnementerne kan man nemlig vælge mellem flere tjenester.

Man kan vælge mellem mobilabonnementer med Podimo podcasts og lydbøger, ViaPlay serier og film samt Deezer musik og TV2 Play.

Nogle abonnementer indeholder kun én tjeneste, mens andre har flere af disse streamingtjenester inkluderet. For eksempel kan du få både Deezer og ViaPlay i samme mobilabonnement.