call me

5 gode ting ved Call me – mobilselskabet der vil gøre en forskel

Der er stadig brodne kar i den danske telebranche, men langt de fleste teleselskaber gør det godt og pålideligt med gode tjenester, services og produkter samtidig med, at man ofte får meget for pengene.

Vi vil her se nærmere på de bedste priser og tjenester hos Call me, der faktisk blev oprettet helt tilbage i 1997 under navnet debitel. men har siden 2007 heddet Call me.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

1. Mobilabonnement med 10 timers tale og 20 GB data

Call me er først og fremmest kendte for billige mobilabonnementer uden dikkedarer og de har et mobilabonnement med 10 timers tale og 20 GB data for 119 kroner om måneden.

Se også: Sammenlign pris på mobilabonnementer

 

2. God kundeservice

Call me har en rigtig god og overskueelig hjemmeside til selvbetjening, hvor man kan ændre abonnement og købe ekstra indhold samt hurtigt få overblik over forbrug og ens kundeforhold. Call me har også fin kundeservice, hvis man ringer.

Se også: Mobilselskaber med bedst kundeservice

 

3. Rabatter på mobiltelefoner

Call me har længe haft en shop, hvor man kan købe mobiltelefoner og hos Call me kan du få gode rabatter på mobiltelefoner.

Det er således muligt at få gode rabatter på telefoner fra mobilproducenter som Apple, Samsung, Huawei og Sony.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

 

4. Rabatter på streaming-tjenester

Som kunde hos Call me får man rabat på streaming-tjenesterne Mini Bio  - underholdning i form af tegnefilm og film til børn – og til Dansk Filmskat, der giver adgang til danske filmklassikere fra 30′erne og frem til nu.

Se også: Bedste mobilabonnement med streaming tjeneste

 

5. Et mobilselskab med hjerte til forskel

Call me står bag den roste og anerkendte Tal Ordentlig-kampagne, der handler om at få mennesker og specielt børn til at tale ordentlig og behandle hinanden med respekt og Call me indgår i projekter om trivsel og mobning på skoler, sportsklubber og andre steder.

Se også: Sammenlign priser hos Call me