OiSTER lancerer to mobilabonnementer med Podimo Premium – se priser

Lavprisselskabet OiSTER udvider sit udvalg af streamingtjenester med Podimo Premium, som kan købes i to nye mobilabonnementer. Se priser og alternativer her.

OiSTER lancerer to mobilabonnementer med Podimo Premium – se priser

Fra i dag kan du hos OiSTER købe to nye mobilabonnementer, der inkluderer adgang til streamingtjenesten Podimo Premium, som indeholder originale reklamefri podcasts og lydbøger.

Det er ikke første gang, at OiSTER og Podimo samarbejder. Tilbage i maj 2022 blev det muligt at få gratis adgang til Podimo i seks måneder, hvis man som OiSTER-kunde tilmeldte sig den gratis fordelsklub OiSTER+.

Det nye samarbejde består i to færdigstrikkede mobilabonnementer, som inkluderer fast adgang til Podimo Premium. Abonnementerne er:

  • Fri tale, 45 GB data (16 GB i EU), 5G og Podimo Premium
    Pris: 129 kroner per måned (99 kroner den første måned)
  • Fri tale, 90 GB data (24 GB i EU), 5G, Podimo Premium og deezer Premium
    Pris: 199 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

Kan det svare sig at købe Podimo Premium hos OiSTER?

Skal man købe Podimo Premium på normal vis, koster det 59 kroner per måned. Den reelle pris for fri tale og 45 GB data i det første abonnement er altså dermed kun 70 kroner per måned.

I det andet abonnement har de to tjenester en værdi af henholdsvis 59 og 109 kroner per måned – altså i alt 168 kroner. Dermed betaler man i praksis kun 31 kroner for fri tale, hele 90 GB data og 5G, hvilket er en utrolig god pris.

I begge tilfælde betaler du altså lavere priser for mobilabonnementerne og tjenesterne sammen, end hvad du kan købe et tilsvarende mobilabonnement og Podimo Premium og/eller deezer Premium for hver for sig.

Læs mere om, hvorvidt mobilabonnementer med streaming inkluderet kan svare sig.

Læs også: Stort overblik: Disse streamingtjenester sælger teleselskaberne

Alternativer til OiSTER

OiSTER er ikke det eneste teleselskab, der sælger mobilabonnementer med en streamingtjeneste, der giver adgang til lydbøger og/eller podcasts. Der er ikke mange alternativer, men herunder kan du se de få, der er:

Telmore

Telmore, som bruger TDC’s mobilnet, tilbyder streamingtjenesten Saxo Premium. Saxo Premium er ikke en 1:1-erstatning for Podimo Premium, da tjenesten fokuserer på lydbøger og e-bøger og altså ikke podcasts.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Call me

Spotify Premium tilbyder eksklusive podcasts ligesom Podimo Premium. Hos CBB kan Spotify Premium købes til ethvert mobilabonnement for 79 kroner, hvilket er 20 kroner billigere end normalprisen på tjenesten.

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

Telia

Call mes moderselskab Telia tilbyder også Spotify Premium. Her skal man købe adgang til Spotify Premium for 79 kroner per måned eller Spotify Premium Family for 139 kroner per måned. Det er en besparelse på henholdsvis 20 og 10 kroner per måned.

Telia sælger også et mobilabonnement, hvor man kan få gratis adgang til en valgfri streamingtjeneste, herunder Spotify Premium, i seks måneder:

  • Fri tale, 40 GB data (16 GB i EU), 5G og Spotify Premium
    Pris: 268 kroner per måned (189 kroner per måned de første seks måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia