Få 6 måneders gratis adgang til Podimo med OiSTER+

Nu kan du få gratis adgang til podcast- og lydbogstjenesten Podimo i seks måneder, hvis du tilmelder dig den gratis fordelsklub OiSTER+.

Få 6 måneders gratis adgang til Podimo med OiSTER+

Vil du have gratis adgang til Podimo i seks måneder, og vil du have adgang til tusindvis af rabatter på alt fra tøj og måltidskasser til ferier og events? Så skal du blot tilmelde dig den gratis fordelsklub OiSTER+, som er for både nye og eksisterende kunder.

OiSTER har nemlig søsat en ny kampagne, hvor medlemmer af fordelsklubben OiSTER+ får adgang til 6 måneders gratis abonnement på Podimo. Tjenesten giver selv 30 dages gratis prøveperiode, og derefter koster den 59 kroner per måned. Det giver altså en besparelse på 295 kroner.

Det er særligt tillokkende, at du ikke engang skal oplyse dit betalingskort, og din adgang til tjenesten lukkes automatisk ned efter de 6 måneder. Du risikerer altså ikke at hænge på en regning, fordi du har glemt at opsige abonnementet – der er ganske enkelt ikke noget at opsige.

For at få Podimo skal du tilmelde dig OiSTER+. Det gør du enten under Mit OiSTER, hvis du allerede er kunde, eller i forbindelse med køb af et mobilabonnement. Når du er tilmeldt, får du adgang til et link til prøveperioden hos Podimo. Du skal herefter registrere dig med navn og e-mail og downloade Podimos app.

Du siger ja til markedsføring

Det er ganske vist gratis i kroner og øre at være med i OiSTER+, men du betaler alligevel på en anden måde – ved at få tilsendt rabatter, konkurrencer, nyheder og information fra OiSTER – også kendt som markedsføring. Kan du affinde dig med det, kan du altså potentielt spare mange penge ved at udnytte fordelene i fordelsklubben.

Se aktuelle tilbud og priser på mobilabonnementer hos OiSTER

Alternativer til Podimo – mobilabonnementer med podcast og lydbøger

Der er ikke andre teleselskaber, der i skrivende stund giver rabat på Podimo. Til gengæld er der flere teleselskaber, som inkluderer eller giver rabat på andre streamingtjenester, som giver dig adgang til podcasts og lydbøger. Herunder kan du se tre gode bud:

3 og Saxo Premium

Hos teleselskabet 3 kan du få 20 procent rabat på lydbogstjenesten Saxo Premium, hvor du får adgang til mere end 80.000 e- og lydbøger. Normalprisen er 119 kroner per måned – og med et mobilabonnement hos 3 koster tjenesten 95,20 kroner per måned. Man får samtidig rabat og fri fragt på fysiske bøger og fri adgang til tusindvis af bøger i Saxos app.

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos 3

Telmore Play og Chapter

Hos Telmore kan du med udvalgte Telmore Play-abonnementer få adgang til lydbog- og e-bogstjenesten, som giver 20 timers lytning af mere end 100.000 lyd- og e-bøger. Chapter fås i to Telmore Play-abonnementer:

  • Fri tale, 70 GB data (18 GB i EU), 5G, Chapter og Telmore Musik
    Netværk: TDC NET
    Pris per måned: 199 kroner
  • Fri tale, fri data (44 GB i EU), 5G, Chapter, Disney+, Netflix, Viaplay, TV2 Play, Telmore Musik, HBO max og Paramount+
    Netværk: TDC NET
    Pris per måned: 499 kroner

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos Telmore

Call me og Spotify

Der er ikke andre dedikerede tjenester til podcast og/eller lydbøger i mobilabonnementer end Podimo, Saxo Premium og Chapter. Til gengæld er der flere streamingtjenester, som også gør sig i podcasts, herunder Spotify. Hos Call me kan du hver måned få 20 kroner rabat på Spotify Premium, hvis du køber et mobilabonnement hos teleselskabet.

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos Call me