Oister lancerer mobilt bredbånd med 1TB data til lavere pris

I tillæg til deres andre abonnementer med mobilt bredbånd har Oister lancerer et med 1.000 GB data til en lavere pris. Se sammenligning.

Oister lancerer mobilt bredbånd med 1TB data til lavere pris

Oister er nu klar med et nyt mobilt bredbåndsabonnement, hvor der bliver skåret ind til benet. Det er til dem der allerede har en 4G-router og som gerne vil have meget data til laveste pris. Vi tager et kig på det nye abonnement her.

Mobilt bredbånd med 1.000 GB data

Det nye abonnement fra Oister er ganske simpelt. Her er der ikke en tilbudsperiode, en medfølgende router, en større datapakke eller andet gejl. I stedet er det blot et abonnement til mobilt bredbånd, hvor man får 1.000 GB data hver måned til en fast pris.

Abonnement koster 209 kroner per måned. Der er hverken oprettelsesgebyr eller en bindingsperiode. Det inkluderer som sagt 1.000 GB data, og der er i ikke mulighed for at bestilles en router til mobilt bredbånd med det.

Man kan dog købe en 4G router i Oisters webshop, men de kan findes billigere andre steder. Ideen med dette abonnement er dog tydeligt, at det er til dem, der allerede har en router.

Se aktuelle abonnement fra Oister her

Er Oisters mobilt bredbånd med 1.000 GB billigt?

Er dette abonnement til mobilt bredbånd du skal vælge, hvis du vil have masser af data til en lav pris? Af de dedikerede abonnementer til 4G bredbånd med 1.000 GB data, er dette det billigste. Prisen for et halvt år er 1.254 kroner. Der er dog et par alternativer.

Du kan vælge Oister løsning, der inkluderer en gratis router, 2.000 GB data til 179 kroner i seks måneder (herefter 239 kroner).

Du kan også gøre det endnu billigere, ved at bestille et almindeligt mobilabonnement med fri data (1.000 GB) hos Call Me til 149 kroner per måned. Her betaler man lige nu 74 kroner per måned til 10/4 og derefter 149 kroner per måned. Prisen for et halvt år er her 744 kroner.

Se også: Få tips til billigere bredbånd