Oister har fødselsdag: to superbillige abonnementer

Oister fejrer 13 års fødselsdag med tilbud på to mobilabonnementer med masser af data og taletid til en billig pris. Læs mere om fødseldagstilbudet her.

Oister har fødselsdag: to superbillige abonnementer

Teleselskabet Oister har i dag sparket gang superbillige tilbud på to mobilabonnementer, hvor anledningen er selskabets fødselsdag. Herunder kan du læse mere om de to abonnementer fra Oister , som byder på masser af data og taletid til en skarp pris.

Oister blev grundlagt i 2008 og kan derfor fejre 13 års fødselsdag. Det 100 procent online lavprisselskab er ejet af Hi3G Danmark, hvor der for 13 års siden blev tilbudt billigt mobilt bredbånd. Senere hen kom mobilabonnementer til og sloganet “Bedst til prisen”. Og den dag i dag er Oister stadig blandt de billigste teleselskaber på det danske marked, hvor der konstant er kamp om kunderne. Og for netop at lokke kunder til, så frister Oister nu med to fødselsdagstilbud på mobilabonnementer.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

To superbillige mobilabonnementer

Oisters fødselsdag fejres med tilbud på to mobilabonnementer, hvor man får meget for pengene. Først og fremmest tlbydes en mobilabonnement med fri tale og 30 GB data til 79 kroner per måned. Og for 20 kroner mere om måneden er der fødselsdagstilbuddet med fri tale og 100 GB data for 99 kroner per måned. Der er henholdvist 6 og 8 GB EU-data med i de to abonnementer.

Er du fristet af disse to tilbud, så skal det bestilles senest den 28. oktober.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Oister sammenlignet med konkurrenterne?

Hvordan er Oisters to fødselsdagstilbud sammenlignet med konkurrenternes priser? Tager vi et kig hos konkurrenten CBB, så tilbyder de til 79 kroner kun 7 timers tale og 7 GB data. Til 99 kroner har de fri tale og 40 GB data. Eesy har et abonnement til 99 kroner der ligner CBBs, hvor man får fri tale og 40 GB data for 99 kroner.

Sammenlign med abonnementer til samme pris hos Oisters nærmeste konkurrenter, så er lavpriselskabet på 3’s netværk altså utroligt fristende. Står du og mangler et nyt mobilabonnement, og har god mobildækning på 3’s netværk, så er der meget indhold for pengene i disse to tilbud.

Se også: Tips til billigere mobiltelefoni