Oister hæver priserne for eksisterende kunder

Lavprisselskabet Oister er blevet mindre billigt for de nuværende kunder. Se prisstigningerne hos Oister og deres nye mobilabonnementer.

Oister hæver priserne for eksisterende kunder

For de fleste eksisterende kunder hos lavprisselskabet Oister, bliver deres mobilabonnement per 1. juni dyrere. Prisstigningerne giver Oister i forklaring på i en mail til kunderne sammen med en direkte mulighed for at opsige abonnementet. Her tager vi et kig på de prisstigninger som kunderne hos Oister kan se frem til samt udvalget af deres nuværende mobilabonnementer.

Prisstigninger på op til 20 procent

Et flertal af Oisters nuværende kunder modtager i disse dage en e-mail med varsling om kommende prisstigning. Det er blevet dyrere at drive teleselskabet Oister, der ellers er bedst kendt for deres lave priser, skrives der i beskeden til kunderne:

”Den sidste tids store prisstigninger på bl.a. elektricitet og brændstof betyder, at det er blevet dyrere at drive forretning. Vores omkostninger er steget, og vi bliver derfor nødt til at justere prisen på vores mobilabonnementer,” skriver Oister.

Prisstigningerne sker ved, at prisen stiger 10 kroner per abonnement. For det billigste abonnement til 49 kroner svarer det til en prisstigning på 20 procent. Det er dog ikke alle mobilabonnememter der stiger i pris. For eksempel koster deres tidligere abonnement med 500 GB data og fri tale stadig 129 kroner per måned.

Se også: Billigste mobilabonnement uden binding

Kunderne får mere indhold i abonnementerne 

Med prisstigningerne kommer dog samtidig et større indhold af taletid og mobildata i de berørte mobilabonnementer. Et mobilabonnement til 49 kroner med 5 timers tale og 5 GB data stiger til 59 kroner per måned, men får mere indhold med 6 timers tale og 6 GB data.

Man kan som kunde ikke fravælge denne opgradering af indholdet. Oister informerer derimod kunderne om, at ændringerne træder i kraft den 1. juni 2022. Hvis man ikke kan acceptere ændringerne, er der mulighed for at opsige abonnementet senest den 31. maj 2022.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Aktuelle mobilabonnementer hos Oister

  • 3 timers tale og 10 GB data (heraf 6 GB i EU) for 59 kroner per måned.
  • 3 timers tale og 15 GB (heraf 6 GB i EU) data for 69 kroner per måned.
  • Fri tale og 40 GB data (heraf 8 GB i EU) for 89 kroner per måned.
  • 6 timers tale og 6 GB data (heraf 6 GB i EU) for 59 kroner per måned.
  • Fri tale og 80 GB data (heraf 10 GB i EU) for 109 kroner per måned.
  • Fri tale og 200 GB data (heraf 12 GB i EU) for 129 kroner per måned.
  • Fri tale, 55 GB data (heraf 15 GB i EU) og Viaplay for 169 kroner per måned (99 kroner den første måned).
  • Fri tale og fri data (heraf 16 GB data i EU) for 179 kroner per måned.

Se aktuelle mobilabonnementer hos Oister