Billigt mobilabonnement uden binding

Med et mobilabonnement uden binding kan du opsige dit mobilabonnement, lige når du har lyst. Se priser på seks billige abonnementer uden binding.

Billigt mobilabonnement uden binding

Er du på udkig efter et nyt mobilabonnement, og skal det være uden binding? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi kigger her nærmere på gode og billige mobilabonnementer, som du nemt kan opsige uden at være bundet til teleselskabet i mange måneder.

For mange år siden var binding af mobilabonnementer mere udbredt, end det er i dag, men der er stadig en del teleselskaber, som sælger mobilabonnementer med binding.

Og hvad er binding så for noget? Det dækker ganske enkelt over, at du ikke kan opsige dit mobilabonnement i en bestemt periode – typisk 6 måneder. Dette kan ofte være en ulempe, da det forhindrer dig i at skifte til et andet og billigere mobilabonnement i den periode, hvor bindingen gælder. Mange danskere foretrækker derfor at købe et mobilabonnement uden binding.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

5 billige mobilabonnementer uden binding

Her får du overblik over seks billige mobilabonnementer, som dækker en gennemsnitlig danskers forbrug af tale og data – uden binding naturligvis.

dukaTALE
Fri tale i hele EU, Norge, Færøerne og Island og 60 GB data (dertil 60 GB i EU)
Netværk: Telia
Pris: 149 kroner per måned (99 kroner frem til 30. september 2022 – bestil senest 11. april 2022)
Se aktuelle tilbud hos dukaTALE

OiSTER
Fri tale og 100 GB data (heraf 9 GB i EU)
Netværk: 3
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

CBB Mobil
15 timers tale og 40 GB data (heraf 10 GB i EU)
Netværk: Telenor
Pris: 99 kroner per måned (køb senest 6. april 2022)
Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

Greentel
Fri tale og 40 GB data (heraf 9 GB i EU)
Netværk: Telia
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle priser og tilbud hos Greentel

eesy
Fri tale og 30 GB data (heraf 10 GB i EU)
Netværk: TDC
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

Call me
Fri tale og 30 GB data (heraf 10 GB i EU)
Netværk: Telia
Pris: 99 kroner per måned (køb senest 7. april 2022)
Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

Hvilket abonnement uden binding skal du vælge?

Der er mange abonnementer uden binding at vælge mellem – også mange flere end dem, vi har kunnet finde frem i denne artikel. Blandt de seks ovenstående abonnementer er der mere tale og data, end de fleste danskere har brug for.

Selv om fri data kan være betryggende at have, betaler man også dyrt for det – og ifølge Energistyrelsen bruger en dansker i gennemsnit kun omkring 14,4 GB data om måneden.

Uanset hvilket af ovenstående abonnementer du vælger, får du altså højst sandsynligt rigeligt med data. Det væsentligste, du bør vælge udbyderen ud fra, er dækningen. Det nytter ikke noget med et mobilabonnement, der ikke virker hjemme i boligen eller i dit nærområde. Teleselskaberne bruger forskellige mobilnet – Telia, Telenor, 3 eller TDC. Men hvilket fungerer bedst hos dig? Det kan du få hjælp til at finde ud af i denne guide til bedre mobildækning.

Læs også: Det bedste tip til bedre mobildækning