Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra YouSee

Hvis du er på udkig efter en ny telefon, så kan der være en god sum penge at spare hos et teleselskab. Her er 3 gode tilbud fra YouSee.

Ny mobiltelefon? 3 gode tilbud fra YouSee

YouSee er Danmarks største teleselskab på godt og ondt. Det betyder ganske vist, at selskabet af og til bliver udskældt i medierne, men det betyder også, at YouSee har ressourcer til at tilbyde deres kunder nogle ekstra gode tilbud i ny og næ. Her tænker jeg primært på de rabatter, du ofte kan finde blandt YouSees sortiment af mobiltelefoner. For der kan være rigtigt mange penge at spare, når du skal have ny telefon, hvis du samtidigt tegner abonnement og binder dig til teleselskabet i 6 måneder. Vi har taget et kig på YouSees aktuelle tilbud og fundet de tre, hvor vi synes, at du får mest for pengene.

Se også: Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved YouSee

3 gode tilbud fra YouSee

Huawei P30 Pro 128 GB

Bedømmelse: 88/100

Fordele

  • Batterilevetid
  • Hastighed i brugerflade
  • Kamera

Se test af Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro er ganske vist mere end et år gammel, men stadig så populær, at det forlyder, at Huawei snart er klar med en opgraderet version med mere plads og flere RAM. På trods af sin alder, er der også stadigvæk tale om en af markedets bedste telefoner, som måske tilbyder absolut mest flagskibstelefon for pengene. Lige nu kan du spare over halvdelen af prisen hos YouSee, hvis du samtidig tegner et abonnement til 299 kroner om måneden.

Huawei P30 Pro med fri tale, fri SMS/MMS og 60 GB data i 6 måneder
Oprettelse: 0,-
Månedlig abonnementspris: 299,-
Mobilrabat: 3.178,-
Telefonens pris: 3.121,-
Samlet pris i 6 måneder: 4.616,-

Se tilbuddet hos YouSee

Samsung Galaxy S10+ 128 GB

Bedømmelse: 91/100

Fordele

  • Design & Materiale
  • Skærm
  • Datahastighed
  • Spiloplevelse
  • Kamera

Se test af Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ er endnu en topmodel med mere end et år på bagen. Det er også endnu en telefon fra sidste år, som hører til på øverste hylde. Med muligheden for at opgradere til Android 10, og alle de funktioner, der følger med det nye styresystem, er telefonen lige så relevant i dag, som den var ved lancering. Måske er den endda endnu mere relevant, når du kan spare knapt 3.000 kroner ved at købe den hos YouSee, med abonnement i 6 måneder.

Samsung Galaxy S10+ med fri tale, fri SMS/MMS og 60 GB data i 6 måneder
Oprettelse: 0,-
Månedlig abonnementspris: 299,-
Mobilrabat: 2.918,-
Telefonens pris: 4.081,-
Samlet pris i 6 måneder: 5.576,-

Se tilbuddet hos YouSee

Apple iPhone XS 64 GB

Bedømmelse: 72/100

Fordele

  • Design & Materiale
  • Hastighed i brugerflade

Se test af iPhone XS

iPhone XS er den forrige topmodel fra Apple, som blev lanceret tilbage i september 2018. I normale telefon-år, er en næsten 2 år gammel enhed ofte faldet meget i værdig. Lige Apple er dog en størrelse helt for sig selv. Den amerikanske producent er uovertruffen, når det kommer til at holde deres enheder opdaterede. Det betyder også, at du oftest ikke vil opleve den store forskel fra sidste års telefon til dette års telefon. Jeg har både haft iPhone XS og den nye iPhone 11 Pro, og for mig er konklusionen simpel – hvis du kan spare op imod 5.000 kroner på at købe en iPhone XS fremfor iPhone 11 Pro, så er det den rigtige vej at gå. Lige nu kan du få iPhone XS til under 4.000 kroner hos YouSee, når du samtidig binder dig i 6 måneder. Det er altså et rigtig godt tilbud.

Apple iPhone XS med fri tale, fri SMS/MMS og 60 GB data i 6 måneder
Oprettelse: 0,-
Månedlig abonnementspris: 299,-
Mobilrabat: 4.158,-
Telefonens pris: 3.841,-
Samlet pris i 6 måneder: 5.336,-

Se tilbuddet hos YouSee

Køb kontant eller på afbetaling

Alle tre telefoner på listen kan enten betales kontant eller på afbetaling i op til 24 måneder. Uanset hvilken model du foretrækker, vil den endelige pris være den samme. Husk på, at de samlede priser over 6 måneder kun inkluderer det forbrug, du får med i abonnementet. Al forbrug herudover vil selvfølgeligt koste ekstra.

Abonnementspriser og mobilrabatter ændrer sig næsten dagligt. Hold derfor øje med TelePrisTjek, hvor du altid kan finde opdaterede lister over abonnementer og priser på det danske telemarked.

Sammenlign priser på mobilabonnementer