Nu starter forudbestilling af iPhone 12 – Se priserne

I dag klokken 14:00 dansk tid går startskuddet for forudbestilling på iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Skal du slå til, eller skal du vente?

Nu starter forudbestilling af iPhone 12 – Se priserne

Apple åbner i dag op for forudbestilling på to af deres fire iPhones i 12-serien. I dag er det iPhone 12 og iPhone 12 Pro, man kan bestille, men der går altså tre uger mere, før man kan få bestilt den lille iPhone 12 Mini eller den helt store iPhone 12 Pro Max. Her får du alt nødvendig information om forudbestilling af iPhone 12.

Priserne i den nye serie spænder bredt, men den billigste starter alligevel fra 6.199 kroner, hvilket også må siges at være en sjat. Hvis du er interesseret i at spare lidt penge, men stadig få en god iPhone, så har vi lidt tips til dig også.

Læs også: Bedste iPhone køb: Her er vores anbefalinger

Priser og tilgængelighed

Hvis du vælger at forudbestille en iPhone 12 eller 12 Pro i dag, skulle den gerne dukke op d. 23. oktober. Det vil også være datoen, hvor man kan købe og se de to i butikkerne.Priserne lyder på 6.999 kroner for iPhone 12 med 64GB og 8.899 kroner for iPhone 12 Pro med 128GB lagerplads. Det er priserne hos Apple. Man kan også forudbestille dem hos de store danske teleselskaber, og der kan priserne varierer.

iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max er endnu ikke klar til forudbestilling. De kan bestilles d. 6. november og vil være klar i butikkerne d. 13. november. Priserne på de to varianter lyder på 6.199 kroner for iPhone 12 Mini med 64GB og 9.699 kroner for iPhone 12 Pro Max med 128GB lagerplads.

Gode billigere alternativer

Synes du alligvel, at priserne er alt for høje på de nye iPhones, så vil vi anbefale, at du tager et kig på sidste års iPhone 11, der lige nu er faldet til 5.199 kroner. Skal det være endnu billigere, kan man få den fine iPhone SE 2020 til 3.699 kroner. Det er to rigtig fine iPhones, der vil bliver understøttet mange år frem. Det kan i det hele taget være en god idé at holde øje med prisudviklingen på de ældre iPhones det næste stykke tid, da der god chance for at kunne spare mange penge.

Se også: Sammenlign priser på iPhones

Nyt MagSafe tilbehør

Sammen med iPhone 12 serien introducerede Apple deres nye MagSafe system. Et system, der i bund og grund går ud på, at tilbehør iPhone 12 serien nu kan benytte sig af magneter, hvilket giver forskellige muligheder. Tilbehøret til det system kan også købes fra Apples hjemmeside fra klokken 14. Her er der blandt andet tale om covers, kortholder i læder og en MagSafe oplader. Apple har deres egen MagSafe Duo oplader på vej, der kan oplade en iPhone 12 og et Apple Watch. Den ved vi dog ikke hvornår bliver tilgængelig.

Læs også: iPhone 12 kan bruge 5G i Danmark fra starten