iPhone 12 og iPhone 12 Mini: Priser og tilgængelighed

iPhone 12 Mini og 12 er de to billigste modeller i Apples nye 12-serie - se pris og tilgængelighed på de nye telefoner fra Apple.

iPhone 12 og iPhone 12 Mini: Priser og tilgængelighed

Apple har netop lanceret hele fire nye iPhones – heriblandt den kompakte iPhone 12 Mini og den lidt større, men stadig billigere, iPhone 12. Se pris og tilgængelighed på iPhone 12 Mini.

iPhone 12 Mini var på mange måder den største nyhed til Apples iPhone 12 lancering her til aften. Den lille iPhone tilbyder en form faktor, som helt sikkert vil falde i god jord hos mange forbrugere. iPhone 12 fortsætter, hvor iPhone 11 slap og præsentere muligheden for en større iPhone til en nogenlunde fornuftig pris.

Begge bringer de et gammelt iPhone design tilbage, der er blevet peppet op med et mere moderne udtryk. Det nye design er også kommet i to større udgaver:  iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Her tager vi et kig på priserne for de to billigste i iPhone 12 serien, og ikke mindst hvor man kan købe dem.

Pris og tilgængelighed på iPhone 12 og 12 Mini

iPhone 12 Mini er som sagt den billigste af de nye iPhones fra Apple. Den vejledende pris starter på 6.199 kroner for 64GB lagerplads. Dernæst kommer 128GB udgaven med en vejledende pris på 6.699 kroner. Til sidst har vi en pris på 7.599 kroner for 256GB udgaven.

iPhone 12 har en vejledende pris på 6.999 kroner med 64GB, 7.499 kroner for 128GB udgaven og 8.399 kroner med 256GB lagerplads.

Hvis man stadig mener, at prisen er for høj, så kan man gå efter iPhone SE 2020, der blev lanceret tidligere i år. Den fås fra 3.699 kroner. Den kommer dog i et markant mindre moderne design, med en mindre og ringere skærm, et dårligere kamera og uden Face ID.

Nyheder på iPhone 12 og 12 Mini

iPhone 12 Mini er målrettet mod de forbrugere, der gerne vil have den teknologi, som de nyeste iPhones tilbyder, i et mindre format og til en lavere pris end vi har set de sidste par år. Det samme gør sig sådan set gældende for iPhone 12, men her skærmen noget større på 6.1 tommer sammenlignet med de blot 5.4 tommer på iPhone 12 Mini.

Designet bringer tankerne tilbage til iPhone 4 og 5, der begge havde flade sider. Et design vi blandt andet har set på de to seneste iPad Pro modeller – hvilket gjorde forhåbningerne om et sådan design til iPhones endnu større.

Skærmene på begge telefoner er noget overraskende med LED skærmteknologi, som ellers har været reserveret til de dyrere modeller tidligere.

Antallet af kameraer på iPhone 12 og 12 Mini er mindre, end man får på iPhone 12 Pro modellerne. Her er der tale om to stykker i stedet for tre. De deler det samme hovedkamera og ultravidvinkel, men det er kun iPhone 12 Pro, der har et kamera med optisk zoom. Det er også værd at få med, at iPhone 12 og 12 Mini kommer med samme A14 Bionic processer, som på Pro modellerne. Man går altså ikke ned på ydeevne med den billigste iPhone 12 Mini.

Til sidst er der naturligvis nyheden om, at alle fire iPhones kommer med 5G – altså bliver iPhone 12 Mini den billigste iPhone med 5G. Der går formentlig lang tid, før 5G bliver relevant for den almene forbruger, men Apple vil helt sikkert starte en forøget interesse i 5G, når man nu kan få det på en iPhone 12.

Forudbestilling, levering og salgsstart

Apples iPhone 12 Mini kan forudbestilles fra den 6. november hos Apple eller hos de fleste danske teleselskaber. Når salgsstarten går i gang, vil man også kunne købe iPhone 12 Mini hos diverse forhandlere rundt omkring i landet.

Den almindelige 12’er kan forudbestilles fra den 16. oktober.