Nu kan du forudbestille iPhone 12 Mini og 12 Pro Max – se pris

I dag klokken 14:00 dansk tid går startskuddet for forudbestilling på iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Her får du et overblik over priser og tilgængelighed.

Nu kan du forudbestille iPhone 12 Mini og 12 Pro Max – se pris

For tre uger siden åbnede Apple op for forudbestillinger af iPhone 12 og iPhone 12 Pro, og i dag er turen kommet til iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Her får du alt nødvendig information til når du skal forudbestille enten iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max – pris, leveringstid og mere.

Se også: De bedste priser på iPhone 12

Den mindste og den største iPhone

Og det er vel egentlig disse to iPhones, som er de mest interessante af de nye modeller. Interessant nok, så er der her tale om den mindste iPhone i mange år samt den største iPhone nogensinde.

iPhone 12 Mini kommer godt nok med en 5,4 tommer skærm, så er større end den man finder i både iPhone 8 og iPhone SE 2020. Men dens mål er mindre, gjort muligt med meget mindre spildplads omkring skærmen og fjernelsen af TouchID-fingeraftrykslæseren. På trods af dens meget kompakte størrelse, så byder den på samme kraftige indmad og gode kamera fra resten af iPhone 12-serien. Den er samtidig den billigste i iPhone 12-serien.

iPhone 12 Pro Max derimod er en helt anden størrelse, bogstavelig talt. Her er der tale om den største iPhone nogensinde. Med en 6,7 tommer skærm og et bedre kamera skiller den sig ud fra resten af serien af nye iPhones. Modsat iPhone 12 Mini, så er dette den dyreste af de nye iPhone 12, og der er her tale om det vildeste Apple kan præstere af mobilteknologi i øjeblikket.

Både iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max, som du nu kan forudbestille, kommer selvfølgelig med 5G.

Læs også: 5G telefoner hos de danske teleselskaber

Pris og tilgængelighed – iPhone 12 Mini og Pro Max

Det er altså i dag, fredag den 6. november, at iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max kan forudbestilles, fra klokken 14:00.

Vælger du at forudbestille en iPhone 12 Mini eller iPhone 12 Pro Max i dag, skulle den gerne dukke op den 13. november. Det vil også være datoen, hvor man kan købe og se de to i butikkerne. Priserne starter fra 6.199 kroner for iPhone 12 mini med 64 GB og 9.699 kroner for iPhone 12 Pro Max med 128 GB lagerplads. Det er priserne hos Apple. Man kan også forudbestille dem hos de store danske teleselskaber, og der kan priserne variere.

Alternativer til iPhone 12 Mini og 12 Pro Max

De nye iPhones ser lækre ud, men der er også masser af gode alternativer på markedet – til billigere penge. En mulighed er sidste års iPhone 11, som nu er faldet i pris, eller dette års kompakte iPhone SE 2020.

Men det kan også være Android-telefoner. Som et alternativ til den lille iPhone 12 Mini er et godt alternativ Samsung Galaxy S10e, som er både kompakt, en god telefon og billigere. Til den store iPhone 12 Pro Max kan vi anbefale alternativerne OnePlus 8 Pro og Samsung Galaxy Note 20 Ultra.