Nu får du mere data, når du køber mobilt bredbånd hos CBB Mobil

CBB Mobil skruer op for datamængden i tre af sine abonnementer på mobilt bredbånd. Men du bør ikke købe nogle af dem. Se hvilke abonnementer du i stedet bør vælge.

Nu får du mere data, når du køber mobilt bredbånd hos CBB Mobil

Når man skal købe mobilt bredbånd, er der typisk to typer af abonnementer at vælge mellem. Der er dem, der hedder ”mobilt bredbånd”, og som kan fås med små mængder data. Disse indeholder kun et SIM-kort, og som forbruger skal man selv købe en 4G-router ved siden af. Den kan dog også ofte tilkøbes sammen med abonnementet.

Det andet produkt er også mobilt bredbånd, men markedsføres som regel som ”internet” eller ”bredbånd”. Her får man både abonnement – typisk 1.000 GB data – og en router med i købet til en lidt højere pris.

Læs også: Billigste 4G mobilt bredbånd, februar 2023

Mere data til samme pris ved køb af mobilt bredbånd

Det er førstnævnte produkt, som CBB Mobil har skruet op for mængden af data på. Abonnementerne ser nu ud som følger:

 • 7 GB data
  Pris: 59 kroner per måned
 • 30 45 GB data
  Pris: 99 kroner per måned
 • 75 90 GB data
  Pris: 129 kroner per måned
 • 125 150 GB data
  Pris: 159 kroner per måned
 • 300 GB data
  Pris: 199 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

Køb ikke disse abonnementer

Det kan lyde tillokkende med mere data til samme pris. Og CBB Mobil har da også ganske konkurrencedygtige priser på mobilt bredbånd i forhold til sine konkurrenter.

Problemet er dog, at disse abonnementer på mobilt bredbånd med relativt lidt data og ingen inkluderet 4G-router er et dårligt køb. Når du bestiller sådan et abonnement, får du et SIM-kort, og det er det. Derfor kan du lige så godt købe et mobilabonnement og bruge dette SIM-kort i en 4G-router, som du selv køber.

Få mere data for pengene med et mobilabonnement

Med et mobilabonnement får du langt mere data for pengene. For 129 kroner kan du for eksempel få 100 GB data med et mobilabonnement hos CBB Mobil, og for 199 kroner per måned kan du få fri data og 5G – altså samme pris, som man giver for 300 GB data med 4G, når det sælges som mobilt bredbånd.

Du kan spare endnu flere penge ved at købe et mobilabonnement med fri data og 5G hos OiSTER og dukaTALE, som er de to billigste teleselskaber. Her koster abonnementerne kun 179 kroner per måned. Du får altså mere data og til en lavere pris end ved at købe et abonnement med mobilt bredbånd.

Næste udfordring er så at skulle købe en 4G- eller 5G-router. Du kan læse meget mere om, hvilke routere du bør vælge, og du kan også se priser på de forskellige modeller i denne artikel.

Læs også: Sådan får du billigt mobilt bredbånd til 179 kroner per måned