Mobiltelefoni til familier – mere end tale og data

Hvilke mobilabonnementer og -løsninger er de bedste til familier med stort mobilbrug? Vi guider til de bedste muligheder på markedet lige nu.

Mobiltelefoni til familier – mere end tale og data

Hvilke mobilabonnementer er særligt velegnede til familier med et moderne mobilforbrug og underholdningsforbrug – mobilabonnementer kan nemlig være meget andet end bare tale og data. Guider til mobilabonnementer til familier.

I dag er der stadig mange traditionelle lavprisselskaber på markedet, der kun fokuserer på tale og data til så lave priser som muligt. Det kan også være en mulighed for familier at plukke de bedste tilbud fra de forskellige teleselskaber til de forskellige behov, der kan være i en familie.

Det kan dog sagtens vise sig, at det er smart for i hvert fald en i familien at tegne abonnement på et af de dyrere abonnementer, der inkluderer andet og mere end bare tale og data. Mange familier abonnerer i dag på streamingtjenester til musik, video, bøger, lydbøger og tv-programmer. Den slags streamingtjenester kan man også få inkluderet i enkelte mobilabonnementer med store besparelser til følge.

Nogle teleselskaber tilbyder også deling af abonnement for lavere pris end for et almindeligt abonnement eller man kan få samlerabat ved at tegne 2 eller flere abonnementer hos samme teleselskab.

Herunder guider vi til de bedste mobilabonnementer til familier.

Mobilabonnementer til familier

#1 Telmore
Telmore Play Ultimate Fri tale + Fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data (tale, sms/mms og 31 data kan bruges i EU). Derudover får man også Netflix (tv-serier og film til børn og voksne), Viaplay (tv-serier og film til børn og voksne), HBO (tv-serier og film til bør og voksne), Telmore Musik (musik), BookMate (bøger og lydbøger) og TV2 Play (on demand tv fra TV2).

Derudover kan man tilkøbe et datadelingskort til en router eller anden opkoblet enhed og bruge af den data, der er inkluderet i abonnementet. Sådan et datadelingskort koster 30 kroner om måneden.

Pris: 399 kroner om måneden. Se tilbud

#2 Teleselskabet 3
Fri tale + fri data data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data (tale, sms/mms og 20 GB data kan bruges i 66 lande). Du kan tilføje andre til dette abonnement for 100 kroner ekstra om måneden per abonnement. Så deler de tale, sms, mms og data i hovedabonnementet.
Pris: 240 kroner om måneden. Se tilbud

#3 YouSee
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data (tale, sms/mms og 20 GB data kan bruges i 48 lande). Indeholder også YouSee Musik til musikstreaming og 5G. Du kan tilføje op til fire ekstra mobilabonnementer for 149 kroner om måneden per abonnement – de får alle fri tale og 30 GB data hver.
Pris: 199 kroner om måneden. Se tilbud

#4 Telenor
Fri tale + 20 GB data + musiktjenesten Tidal gratis i seks måneder
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data (tale, sms/mms og 10 GB data kan bruges i 57 lande). Telenor tilbyder samlerabat. To abonnementer giver 10 procent rabat på abonnement nummer 2, nummer 3 abonnemement giver 15 procent rabat og abonnement nummer 4 eller flere giver 20 procent rabat.
Pris: 169 kroner om måneden. Se tilbud

#5 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data (tale, sms/mms og 20 GB kan bruges i EU). Du kan benytte dig af samlerabat hos Telia, hvor du kan få op til 5 ekstra abonnementer yderligere for 119 kroner stykket. Telia tilbyder også mulighed for tilkøb af tjenester om Spotify, HBO og Eurosport Player med rabat.
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

#6 CBB Mobil
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data (tale, sms/mms og 10 data kan bruges i EU) + musiktjenesten Tidal.
Pris: 159 kroner om måneden. Se tilbud

#7 Oister
100 timers + 100 GB data (til og med påske, herefter 50 timers tale og 50 GB data)
Indeholder 100 / 50 timers taletid, fri sms/mms og 100 / 50 GB data (tale, sms/mms og 7 GB kan bruges i EU). Oister har en fordelsklub, hvor man kan få gode rabatter på produkter og tjenester til hele familien.
Pris: 99 kroner om måneden. Se tilbud

#8 DukaTale
10 timers + 10 GB data (De første to måneder er gratis)
Indeholder 10 timers taletid, fri sms/mms og 10 GB data (tale, sms/mms og 10 GB kan bruges i EU).
Pris: 99 kroner om måneden. Se tilbud

Hvilke abonnementer er bedst til familier?

Går man efter den store forkromede pakke med fri tale og data samt en masse underholdningstjenester, så kommer man ikke uden om Telmore. Der store pakke til 399 kroner er ganske enkelt fænomenal til familien, hvor der streames løs af alle typer tjenester. Prisen er 399 kroner om måneden, men med alt det man får med i pakken sparer man flere hundrede kroner om måneden.

Er du ligeglad med tjenester, men hellere vil have samlefordele, så er der gode muligheder for det hos YouSee, Telenor, 3 og Telia. CBB, Oister og Dukatale tilbyder derudover gode simple abonnementer.

Se også: Find bedste mobilabonnement til familie

Opfølgning på sagen

Fortællingens videre forløb. Steen Jørgensen kunne ikke slippe temaet. 19/11/2020 kørte vi en artikel med fokus på Smartwatch med eSIM abonnement hos Telenor – se pris – Forstættelsen i sagen kan læses her. Du finder seneste nyt her.