Mobiltelefoni til ældre – anbefalede mobilabonnementer

Som ældre person skal man ikke være bange for at skifte til lavpris mobiltelefoni. Vælg et af disse anbefalede mobilabonnementer og spar penge.

Mobiltelefoni til ældre – anbefalede mobilabonnementer

Det der med at skifte mobilabonnement kan virke svært og kompliceret, specielt hvis man er oppe i alderen. Derfor bliver mange ældre hos deres nuværende mobilselskab, hvor de med stor sandsynlighed betaler overpris. Faktisk er det overraskende let at skifte teleselskab og der kan være mange penge at spare. Her kigger vi på mobiltelefoni til ældre med vores anbefalede mobilabonnementer, hvor der er mange penge at spare.

Selvom man er en ældre person, så skal man selvfølgelig have en mobiltelefon. Der skal være mulighed for at komme i kontakt med venner og familie, også selvom man ikke er hjemme. Og der er slet ikke så dyrt, som mange tror det er. Engang betalte man hundedyre priser på tale, SMS’er og data, men sådan er det ikke længere. I dag kan man få mobilabonnementer, hvor det hele er inkluderet, til billige priser og uden ubehageligt overraskelser.

Både ældre og unge har forskellige behov, når det kommer til mobiltelefoni. Nogle taler meget, mens andre skriver meget. Vi lever derudover også i en tid, hvor flere og flere kommunikerer med videoopkald.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Det er let at skifte teleselskab

Har du haft det samme teleselskab og mobilabonnement i årevis, så betaler du garanteret alt for meget. Heldigvis er det utroligt let at skifte til et andet teleselskab eller mobilabonnement, og der kan være tusindvis af kroner at spare om året. Og det er nok noget de fleste kunne bruge.

Man kan skifte mobileabonnement på flere måder. Man kan enten gøre det direkte på teleselskabets hjemmeside eller gribe knoglen og ringe til dem. Ringer man til dem, så skal de nok guide og hjælpe. Du skal ikke opsige dit abonnement hos nuværende selskab – den del tager det nye selskab sig af. Og når du skifter til et af disse anbefalede abonnementer, så er der ingen binding. Det betyder du kan skifte igen, når det passer dig.

Anbefalede mobilabonnementer til ældre

#1 dukaTale

5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 59 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#2 Greentel

10 timer, fri SMS/MMS og 10 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 79 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#3 Oister

Fri tale, fri SMS/MMSog 10 GB data
Netværk: 3
Pris: 79 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 CBB

30 timers tale, fri SMS/MMS og 60 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 Eesy

Fri tale, fri SMS/MMS og 15 GB data
Netværk: TDC
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#6 Call Me

10 timers tale, fri SMS/MMS og 50 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Call Me

#7 OK Mobil

Fri tale, fri SMS/MMS og 25 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

Prisen er vigtig, men det er dækningen også!

Denne guide med mobiltelefoni og anbefalede mobilabonnementer til ældre er fra marts 2020. Der kan være mange penge at spare, ved at skifte til et lavpris mobilselskab. Og man skal ikke være bange for det, for ovenstående er nogle af de mest anbefalede af kunderne selv. Det er dejligt at spare en masse penge, men det er også værd at tjekke dækningen hos teleselskabet. Som man kan se herover, så er priserne nogenlunde ens hos lavprisselskaberne, men der er forskel i dækningen hos dem. Vi har derfor angivet selskabernes mobilnetværk, hvor du her kan tjekke hvordan dækningen opleves hvor du bor:

Dækningskort for TDC

Dækningskort for Telia og Telenor

Dækningskort for 3