Mobilabonnementer til børn hos Greentel

Greentel kombinerer pris, indhold, forældrekontrol og mobildækning på rigtig god vis for forældre, der leder efter mobilabonnement til deres barn.

Mobilabonnementer til børn hos Greentel

Greentel har et stort udvalg af mobilabonnementer, der egner sig godt til børn og samtidig lister de mange fordele for forældre til god kontrol af børnenes forbrug og muligheder med mobilen. De bedste mobilabonnementer til børn hos Greentel.

Når man som forælder skal vælge mobilabonnement til ens barn, så er der flere ting, der gerne må følges ad. Lave priser og fornuftig mængde tale og data. Gode muligheder for forældrekontrol af abonnementet. Fri tale mellem abonnementer hos samme teleselskab. God mobildækning.

Greentel er et af de teleselskaber, der lykkedes med at kombinere alle kriterier på en god måde. Herunder lister vi de bedste mobilabonnementer til børn hos Greentel og lister de fordele, selskabet ellers tilbyder forældre.

Se også: De bedste mobiltelefoner til børn

De bedste mobilabonnementer til børn hos Greentel

2 timer og 2 GB data
Pris per måned: 48 kroner

2 timers tale og 20 GB data
Pris per måned: 79 kroner

10 timers tale og 30 GB data
Pris per måned: 99 kroner

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos Greentel

Gode muligheder for forældrekontrol

Greentel gør meget for at gøre deres hoser grønne over for forældre. Mobilabonnementer specielt til børn er spærret for alt det, der kan give bekymringer for forældre. For eksempel spærres der for ekstra forbrug af data, når pakken er opbrugt, så der ingen ekstra regninger kommer

Indholdstakserede SMS’er og MMS’er til  konkurrencer, stemmer, billetter m.m, opkald til 90 numre (betalingsnumre) og opkald til udlandet er der også spærret for.

Greentel gør det også muligt at tilvælge hemmeligt nummer. På ”Min side” får forældre adgang til at kunne tilmelde og afmelde services og spærringer, ændre abonnementet og se forbrug og betalinger.

Endelig har Greentel fri tale til andre Greentel numre. Har mor eller far også abonnement hos Greentel, kan man altid komme i kontakt med hinanden, også selvom man har opbrugt taletiden.

Se også: De bedste mobilabonnementer til børn

Har Greentel god mobildækning?

Der er mange gode grunde til at vælge mobilabonnement hos Greentel til sit barn. Der er dog en sidste ting, du skal have med i overvejelserne. Nemlig mobildækningen. Abonnementet kan være nok så billigt og have nok så meget indhold. Er mobildækningen dårlig i det område, hvor barnet skal bruge sin mobil mest, skal du vælge abonnement hos et andet teleselskab.

Greentel benytter Telia og Telenors fælles netværk. På det nye mobildækningskort her på telepristjek.dk kan du se, hvor god mobildækning Telia og Telenor har i Danmark.

Du kan også se, hvor god oplevet dækning andre kunder har hos Greentel. Det kan du se her: Hvor god mobildækning har Greentel?

Greentel har pt. en score på 7,6 / 10, hvilket gør, at de er i top 3 over teleselskaber med bedste oplevede mobildækning.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer