Mobiltelefoni med musik 

Det er muligt at finde ganske forskellige typer mobilabonnementer med musik inkluderet - guide til mobiltelefoni med musik i prisen.

Mobiltelefoni med musik 

Bedste mobiltelefoni med musik.

Man skulle tro at mobiltelefoni kombineret med musikstreaming ville være en drøm at tilbyde for alle teleselskaber at kunne tilbyde, da alle har behov for et mobilabonnement og rigtig mange har en streaming-tjeneste til at lytte til musik med på deres mobil. Faktum er dog, at kun et fåtal af de danske teleselskaber tilbyder musikstreaming inkluderet i et mobilabonnement. Faktisk er der kun tale om tre telelselskaber, der inkluderer musik i et abonnement, mens to andre tilbyder en mindre rabat, hvis man abonnerer på en musiktjeneste gennem dem.

Herunder kan du se guide til mobilabonnementer med musik inkluderet.

 

Bedste mobiltelefoni med musik

#1 CBB
Netværk: Telenor/Telia
Mobilpakker: Tidal Musik + Fri tale & 50 GB (8 GB i EU)
Pris / md: 159 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#2 YouSee
Netværk: TDC
Mobilpakke: YouSee Musik + Fri Tale & 20 GB (10 GB i EU)
Pris per måned: 199 kroner
Se aktuelle tilbud hos YouSee

#3 Telmore Play
Netværk: TDC
Mobilpakke: Telmore Musik + Fri Tale & 30 GB (10 GB i EU)
Pris / md: 169 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telmore

#4 Teleselskabet 3
Netværk: 3
Mobilpakke: Deezer + Fri Tale & 7 GB (7 GB i EU)
Pris / md: 209 kroner
Se aktuelle tilbud hos 3

#5 Telia
Netværk: Telia
Mobilpakke: Spotify + Fri Tale & fri data (20 GB i EU)
Pris / md: 328 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telia

 

Forskel på streaming-tjeneste

Telmore og YouSee benytter samme platform til Telmore Musik og YouSee Musik og de er ens bortset fra det visuelle, hvor farverne er lidt forskellige. Begge streaming-tjenester er ellers lette at bruge og fungerer godt og har for eksempel muligheden at downloade musik.

CBB benytter Tidal, der er en rost, men ikke så benyttet streaming-tjeneste. Den er visuelt flot og fungerer godt. Den mest populære streaming-tjeneste i verden er Spotify og den tilbyder Telia med 20 kroners rabat om måneden sammenlignet med den normale pris for Spotify. 3 tilbyder ligeledes 20 kroners rabat på Deezer, der er den mindst kendte streaming-tjeneste, men det er en fin og brugervenlig tjeneste til streaming af musik.

Alle streaming-tjenester har 40+ millioner sange i kataloget og de fungerer med både Android og iOS. Apple Music tilbyder ikke af de danske teleselskaber.

Mobiltelefoni med musik, november 2019

Guiden til mobiltelefoni med musik er fra november 2019. I guiden finder vi mobiltelefoni fra Telmore, CBB, YouSee, Telia og Teleselskabet 3. Det billigste abonnement koster 159 kroner om måneden – det dyreste abonnement i guiden koster 328 kroner.

Se også: Mobiltelefoni med musik