Mobiltelefoner til 1 krone er tilbage – se de bedste her

For mange år siden var mobiltelefoner til 1 krone ret almindeligt - det er det ikke mere. Men de kommende dage kan du få fingre i udmærkede telefoner til 1 krone.

Mobiltelefoner til 1 krone er tilbage – se de bedste her

Inden smartphones for alvor gjorde sit indtog i Danmark var det ret almindeligt at finde mobiltelefoner til kun 1 krone på teleselskabernes hylder. Så fik man en mobil smidt i nakken mod at binde sig til selskabet i seks måneder. I takt med at telefonerne er blevet smartere og bedre er det udvalget af 1 kroners-telefoner praktisk talt forsvundet. Det hænder dog,at fænomenet dukker op igen og det sker oftest i forbindelse med Black Friday – som det er tilfældet netop nu. Se mobiltelefoner til 1 krone.

Telenor har altid haft ry for at være køre med aggressive tilbud på mobiltelefoner for at lokke kunderne i land og det overrasker derfor heller ikke, at det er dem, der for en kort stund puster liv i fænomenet med mobiltelefoner til 1 krone.

Det er ikke cremen af cremen, der er på tilbud, men det er bestemt meget hæderlige telefoner og til prisen er det alle tre gode køb, som Telenor har fundet frem.

 

Telefoner til 1 krone 

Huawei P Smart 2019:

  • 1 krone ved køb af  abonnement med Fri Tale & 30 GB data fri data + 10 GB i 47 lande
  • Mindstepris: 1.271 kroner / Bindingstid: Seks mdr. Mobilrabat på 1.898 kroner.

Find tilbuddet på P Smart 2019 ved Telenor

 

Samsung Galaxy A10:

  • 1 krone ved køb af abonnement med Fri Tale & 30 GB data fri data + 10 GB i 47 lande
  • Mindstepris: 1.271 kroner / Bindingstid: Seks mdr. Mobilrabat på 1.198 kroner.

Find tilbuddet på Galaxy A10 ved Telenor

 

Sony Xperia L3:

  • 1 krone ved køb af abonnement med Fri Tale & 30 GB data fri data + 10 GB i 47 lande
  • Mindstepris: 1.271 kroner / Bindingstid: Seks mdr. Mobilrabat på 1.598 kroner.

Find tilbuddet på Xperia L3 ved Telenor

 

Hvilken mobil til en krone er bedst?

Af de tre telefoner til 1 krone, der er på listen her over, er det Huawei P Smart 2019, der skiller sig positivt ud fra de to andre. Den har skærm på 6,21 tommer med fuld HD opløsning, dual kamera, brugerflade med fin hastighed, hurtig 4G og fin batteritid og kører med Android 9.

Samsung Galaxy A10 har skærm på 6,2 tommer med HD opløsning, et kamera, brugerflade med fin hastighed, ikke så hurtig 4G og fin batteritid og kører med Android 9.

Sony Xperia L3 har skærm på 5,7 tommer med HD opløsning, dual kamera, brugerflade med fin hastighed, hurtig 4G og fin batteritid og kører med Android 8. L3 har godt nok også dual kamera lige som P Smart 2019, men skærmen er mindre og har dårligere skarphed og så kører den kun med Android 8. L3 har normalt et prisleje, hvor vi ikke forventer opdateringer til nye Android-versioner, så man køber en mobil med meget forældet og risikofyldt software. De to andre telefoner skal vi ikke forvente får Android 10, men de har trods alt et styresystem af noget nyere dato.

Huawei P Smart 2019 er ikke den bedste mobil på markedet til til prisen er den et fremragende køb.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner