motorola one zoom

Find de bedste mobiltelefoner fra Motorola – guide med priser

Motorola bliver ved med at sende gode, relevante og meget konkurrencedygtige priser ud på markedet, men hvilken skal man vælge, hvis man overvejer en mobil fra Motorola. Guide og priser på de bedste mobiltelefoner fra Motorola.

Mens vi går og venter på at se Motorola Razr på hylderne i Danmark – det sker til januar 2020 – så har Motorola en række andre meget udmærkede telefoner til salg lige nu. De udmærker sig først og fremmest ved at være rigtig gode til prisen og på nogle punkter leverer de rigelig med kvalitet til at tilfredsstille de fleste mobilbrugere.  Herunder finder du de bedste mobiltelefoner fra Motorola

 

De bedste mobiltelefoner fra Motorola

#1 Motorola One Zoom
Skærm på 6,39 tommer med fuld HD opløsning med 19,5:9 design, godt design og gode materialer, brugervenlig og hurtig brugerflade, godt kamera og god lyd til musik med høretelefoner og har udmærket batteritid. Kommer med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Pris:
Fra cirka 3.000 kroner uden abonnement.

 

#2 Motorola One Vision
Skærm på 6,3 tommer med fuld HD opløsning med 21:9 format, fint design og gode materialer, brugervenlig og hurtig brugerflade, okay kamera. Kommer med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Pris:
Fra cirka 2.500 kroner uden abonnement.

 

#3 Motorola Moto G7 Plus
Skærm på 6,2 tommer med fuld HD opløsning. 19:9 design, flot design og gode materialer, brugervenlig og hurtig brugerflade, godt kamera og god lyd til musik med høretelefoner. Kommer med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Pris:
Fra cirka 2.300 kroner uden abonnement.

 

#4 Motorola Moto G7
Skærm på 6,2 tommer med fuld HD-opløsning og 19:9 format. Pænt design, simpel brugerflade, fint kamera og plads til hukommelseskort. Kommer med Android 9.0, men kan opgraderes til Android 10.

Pris:
Fra cirka 1.800 kroner uden abonnement.

 

#5 Motorola Moto G7 Power
Skærm på 6,2 tommer med HD opløsning. Kraftfuldt batteri på 5.000 mAh og lang batteritid. Har kamera med 12 megapixel og fasedetektion autofokus. Kører med næsten ren Android brugerflade. Kan opgraderes til Android 10 – kommer med Android 9 fra start.

Pris:
Fra cirka 1.800 kroner uden abonnement.

Sammenlign priser på de bedste mobiler fra Motorola

 

Hvilken Motorola mobil anbefaler jeg?

- Motorola One Zoom er den dyreste af de fem telefoner i guiden, men sammenlignet med andre high end telefoner har den en lav pris. One Zoom er ikke en topmobil som for eksempel Samsung Galaxy S10,  men på de fleste punkter har den mere end høj nok kvalitet til praktisk talt alle mobilbrugere,  Steen Jørgensen, mobilekspert.

 

De bedste mobiltelefoner fra Motorola, november 2019

Guiden til de bedste mobiltelefoner fra Motorola er fra november 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk. Guiden indeholder telefonerne One Zoom, One Vision, Moto G7 Plus, Moto G7 og Moto G7 Power.

Se også: Prissammenligninger på Motorola mobiler

Skriv et svar