Mobilt bredbånd på Telenors netværk – indhold og priser

Du kan vælge mobile bredbåndsabonnementer i alle prisklasser blandt teleselskaber, der benytter Telenors mobilnet. Se priser og inkluderet data.

Mobilt bredbånd på Telenors netværk – indhold og priser

Telenor har samarbejde med et par teleselskaber, der benytter deres netværk – også til mobilt bredbånd. Guide med priser på de bedste mobile bredbåndsabonnementer på Telenors netværk.

Flere og flere teleselskaber satser på mobilt bredbånd som et reelt alternativ til traditionelt bredbånd. Det gør de, fordi hastighederne og dækningen efterhånden er så god, at mobilt bredbånd faktisk er et reelt alternativ til almindelig kablet bredbånd. Man skal dog sikre sig, at man vælger et bredbåndsabonnement hos et teleselskab, der har den bedste dækning der, hvor man bor. Det kunne for eksempel være Telenor.

Herunder kan du se abonnementer på mobilt bredbånd hos nogle af de teleselskaber, der er på Telenors netværk. Det er ikke alle, der tilbyder mobilt bredbånd. I guiden finder du oversigt til den mængde data, der er i de forskellige abonnementer og hvor meget de hver især koster. Rangeringen er sat efter det selskab, der tilbyder den laveste pris på sit billigste abonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

 

Bedste mobil bredbånd på Telenors netværk

#1 OK Mobil
5 / 15 / 75 / 125 /300 /400 GB
Pris: / 59 / 99 / 179 / 229 / 299 / 399 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil her

 

#2 CBB Mobil
5 / 15 / 75 / 125 / 400 GB
Pris: 64 / 109 / 199 / 249 / 419 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil her

 

#3 Telenor
10 / 60 / 360 GB
Pris: 130 / 200 / 360 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Telenor her

Se også: Priser på mobilabonnementer med fri data

 

Det bedste mobile bredbånd på Telenors netværk

I det billige segment står Telenor ikke så stærkt, men er du ude efter mobilt bredbånd med meget data inkluderet hver måned, så er kan Telenors tilbud på 360 GB data om måneden være helt fint.

Både OK Mobil og CBB Mobil har et bredere udvalg til at dække meget forskellige behov og de kan være værd at se nærmere på, hvis du skal have mobilt bredbånd, der kører over Telenors netværk.

 

Bedste mobile bredbånd på Telenors netværk, december 2019

Guiden til bedste mobile bredbånd på Telenors netværk er fra december 2019. Rangeringen er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er Telenor, CBB Mobil og OK Mobil, som alle bruger Telenors netværk.

Det billigste mobile bredbådsabonnement i guiden koster 59 kroner om måneden, mens det dyreste har en pris på 419 kroner om måneden. Det giver prisforskel på 360 kroner om måneden. Vælger du det billigste abonnement, sparer du altså over 4.000 kroner om året, men du får til gengæld også langt mindre data at gøre godt med. Man bør tegne abonnement på den løsning, der passer bedst til ens behov.

Se også: De bedste tilbud på mobilt bredbånd