3-logo

Mobilt bredbånd på 3′s netværk – guide til de bedste abonnementer

Udvalget af mobile bredbåndsabonnementer på 3′s netværk er begrænset, men til gengæld er priserne meget konkurrencedygtige. Guide til det bedste mobile bredbånd på 3′s netværk.

Teleselskabet 3 har gennem årene fået opbygget et solidt dækkende netværk og de har også roaming-aftale med TDC om at deres kunder kan bruge TDC’s netværk, hvis 3′s eget netværk ikke dækker – det gælder også på 4G. Derfor er 3 eller Oister et godt valg, hvis man er ude efter en løsning til mobilt bredbånd, da begge selskaber har nogle meget konkurrencedygtige priser på mobilt bredbånd, der skal bruges som reelt alternativ til kablet bredbånd.

Herunder kan du se abonnementer på mobilt bredbånd hos 3 og Oister, der begge bruger 3′s netværk.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

 

Bedste mobile bredbånd på 3′s netværk

#1 Oister
3 / 30 /  1.000 GB (fri data)
Pris: 30 / 100 / 220 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister her

 

#2 Teleselskabet 3
1.000 GB (fri data)
Pris: 230 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos 3 her

 

Det bedste mobile bredbånd på 3′s netværk

Da der kun er to teleselskaber på 3′s netværk, er der i sagens natur ikke det store udvalg af mobil bredbånd. Til gengæld er det et meget konkurrencedygtigt udvalg, det der er. Oister er mest fleksible -  har du kun meget begrænset data-behov til dine mobile bredbånd, kan du vælge det med 3 eller 30 GB data.

Begge teleselskaber tilbyder fri data – eller 1.000 GB data om måneden, hvilket reelt svarer til fri data – for enten 220 eller 230 kroner. Det er meget skarpe priser sammenlignet med konkurrerende mobile bredbåndsløsninger hos andre teleselskaber og det er også meget skarpe priser sammenlignet med almindeligt kablet bredbånd. 3 tilbyder i øvrigt tilkøb af ekstern antenne til opsætningen uden på huset, hvis man oplever svigtende dækning.

Begge teleselskaber lover hastigheder til download på mellem 17-71 Mbit/s og 5-35 Mbit/s til upload. Det rækker fint til streaming af musik og video på flere enheder samtidig.

 

Bedste mobile bredbånd på 3s netværk, december 2019

Guiden til den bedste mobile bredbånd på 3s netværk er fra december 2019. Rangeringen er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er 3 og Oister.

Det billigste abonnement i guiden koster 30 kroner om måneden, mens det dyreste har en pris på 230 kroner om måneden. Det giver en besparelse på 20 kroner om måneden, hvis man vælger det billigste, men der er naturligvis enorm forskel på mængden af data, man kan bruge om måneden alt efter, hvilket abonnement du vælger. Du bør naturligvis vælge det abonnement, der passer bedst til dit behov.

Se også: De laveste priser på mobilt bredbånd

 

Skriv et svar