Mobilt bredbånd på TDCs netværk – billigste abonnementer

Hvilke udbydere på TDCs netværk har de billigste abonnementer med mobilt bredbånd? Vi fundet frem til de fem billigste af slagsen.

Mobilt bredbånd på TDCs netværk – billigste abonnementer

Oplever du den bedste dækning på TDCs netværk, så er det nok også her du skal købe mobilt bredbånd. Selvom udvalget af udbydere på TDC Net er begrænset, så kan man stadig finde billige priser. Vi har fundet frem til de fem billigste priser på mobilt bredbånd på TDCs netværk.

Mobilt bredbånd er et godt alternativ til de kablede internetopkoblinger. Man kan måske ikke opnå helt samme hurtige hastighed, men mobilt bredbånd har andre fordele. Det er både let at komme i gang med, kræver ikke den store tekniske viden, er ofte en billigere løsning og kan tages med på ferien.

Når det kommer til prisen, så fungerer mobilt bredbånd anderledes end kablet bredbånd. Her betaler man ikke for hastigheden, men for mængden af data, der er inkluderet.

Se også: Alle abonnementer med mobilt bredbånd på TDC net

God dækning er alfa og omega for mobilt bredbånd

Skal man få en god oplevelse med mobilt bredbånd, så er det utroligt vigtigt med en god mobildækning. Mobilt bredbånd bruger mobilnetværket til at skabe forbindelse til internettet, og er dækning ikke god, så er hastigheden langsom og forsinkelsen høj.

Derfor skal du vælge et teleselskab til mobilt bredbånd, som har god dækning der, hvor du oftest benytter det. Her kan du se hvordan brugerne oplever mobildækningen på TDCs netværk. Du kan også se den generelle dækning på teleskabernes dækningskort.

Nedenfor finder du de billigste abonnementer med mobilt bredbånd på TDCs netværk.

Billigste mobilt bredbånd på TDCs netværk

#1 Telmore
3 GB data via 4G
99 kroner i oprettelse og ingen binding
Pris: 49 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telmore

#2 Telmore
10 GB data via 4G
99 kroner i oprettelse og ingen binding
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telmore

#3 Yousee
15 GB data via 4G
0 kroner i oprettelse og ingen binding
Pris: 119 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Yousee

#4 Telmore
30 GB data via 4G
99 kroner i oprettelse og ingen binding. Inklusiv lånerouter.
Pris: 149 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telmore

#5 Yousee
50 GB data via 4G
99 kroner i oprettelse og ingen binding. Inklusiv lånerouter.
Pris: 199 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Yousee

Et billigere mobilt bredbånd på TDC net?

Herover ser du de billigste abonnementer på TDCs netværk til mobilt bredbånd. Der er ikke mange om burdet og priserne er højere end på de andre netværk. Der er dog også en anden mulighed, hvorpå man kan få billigere mobilt bredbånd på TDCs netværk. Man kan nemlig benytte et almindeligt mobilabonnement, fx fra eesy med 80 GB data til 119 kroner eller fri data til 89,50 kroner i tre måneder. Her kræves det dog, at du skaffer en 4G router selv.

Se også: Guides til bedre bredbånd