Mobilt bredbånd med fri data fra kun 159 kroner

Billigst mobilt bredbånd med fri data? Sådan finder du de billigste priser på mobilt bredbånd med fri data, som starter ved kun 159 kroner.

Mobilt bredbånd med fri data fra kun 159 kroner

Skal mobilt bredbånd bruges som jeres faste internetopkobling i hjemmet, så er det bedste valg ofte et abonnement med fri data. Typisk koster abonnementer til mobilt bredbånd over 200 kroner om måneden, men er du smart, så kan du lige nu få det helt ned til 159 kroner per måned. Læs her hvordan du finder det billigste abonnement til mobilt bredbånd.

Flere og flere vælger mobilt bredbånd som hjemmets internetløsning. Til de fleste familiers behov er mobilt bredbånd et fint valg, som både er simpelt, billigt og fleksibelt. Fleksibelt på den måde, at mobilt bredbånd kan tages med på ferien i sommerhus eller et andet sted. Det giver nogle muligheder, som et normalt kablet bredbånd ikke kan tilbyde.

Læs også: Hvorfor er mobilt bredbånd til tider ustabilt og langsomt?

Sådan får du billigst mobilt bredbånd med fri data

Teleselskaberne i Danmark sælger både mobilabonnementer med fri data og mobile bredbåndsabonnementer med fri data. Og hvad er egentlig forskellen på disse to? Jo, abonnementerne til mobilt bredbånd kommer med muligheden for tilkøb af en billig router. Der er ingen taletid inkluderet og prisen er højere. Her ligger priserne for fri data over 200 kroner per måned.

Mobilabonnementerne derimod har taletid inkluderet og er samtidig billigere. Disse abonnementer med fri data kan finde fra 159 kroner og op. Derudover er der ingen forskel på de to typer af abonnementer, og simkortet til det normale mobilabonnement passer fint i en 4G router (eller 5G for dens sags skyld).

Kan man ikke bare købe et billigere mobilabonnement og benytte dette til mobilt bredbånd? Jo, det kan man sagtens. Har du en router til mobilt bredbånd i forvejen, så kan du bare bruge den med det nye simkort, som kommer med mobilabonnementet. Har du ikke, så kan den købes billigt brugt eller hos teleselskaberne. Selve opsætningen med et nyt simkort klares helt automatisk.

Nedenfor kan du se de billigste abonnementer med fri data til mobilt bredbånd.

Se også: Find billige priser på mobilt bredbånd

Billigt mobilabonnement med fri data til mobilt bredbånd

Herunder er listet fem mobilabonnementer med fri data, som er billigere end teleselskabernes dedikerede abonnementer til mobilt bredbånd.

#1 Oister

Abonnement: 2.000 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 159 kroner. Abonnementet er gratis første måned.
Se aktuelle pris hos Oister

#2 dukaTale
Abonnement: 1.000 GB data
Netværk: Telenor / Telia
Pris per måned: 179 kroner.
Se aktuelle pris hos dukaTale

#3 CBB
Abonnement: 1.000 GB data
Netværk: Telenor / Telia
Pris per måned: 179 kroner. 89 kroner i de første tre måneder.
Se aktuelle pris hos CBB

#4 Call Me
Abonnement: 1.000 GB data
Netværk: Telia / Telenor
Pris per måned: 179 kroner. 89 kroner i de første tre måneder.

#5 eesy
Abonnement: 1.000 GB data
Netværk: TDC
Pris per måned: 179 kroner. 89,50 kroner i de første tre måneder.
Se aktuelle pris hos eesy

Vælg mobilt bredbåndsabonnement efter dækning

Herover finder du de fem mobilabonnementer, som giver dig det billigste mobilt bredbånd med fri data. Priserne starter ved kun 159 kroner per måned, og der er kun 20 kroners forskel mellem billigste og dyreste. Det betyder også, at du ikke skal lade dig forblænde af priserne. Mobilt bredbånd er nemlig dybt afhængigt af en god mobildækning, hvis hastigheden og båndbredden skal være tilfredsstillende. Så vælg derfor et abonnement til mobilt bredbånd, som hjemme hos dig har bedste dækning. Du har se mobilkundernes erfaring med mobildækningen i Danmark her.

Se også: Guides til bedre og billigere bredbånd