TDC Familierabat

Mobilt bredbånd på TDC’s netværk – indhold og priser

TDC har et rigtig godt netværk, ja faktisk det bedste hvis man skal tro Teknologisk Institut og det er der rigtig mange teleselskaber, der vil drage nytte af. Ikke alle teleselskaber på TDC’s netværk tilbyder mobilt bredbånd men de fleste gør. Guide til det bedste mobil bredbånd på TDC’s netværk.

Mobilt bredbånd bliver mere og mere interessant som erstatning til traditionelt bredbånd i takt med at netværkene bliver mere og mere finmaskede over hele landet og når hastighederne stiger. Når det sker, så bliver der samtidig inkluderet mere data i de mobile bredbåndabonnementer og så har man pludselig en pakkeløsning, der er interessant som alternativ til kablet internet. TDC er de sidste 3-4 år kåret til at have det bedste netværk i Danmark med bedst dækning og de højeste datahastigheder.

Herunder kan du se abonnementer på mobilt bredbånd hos en række af de selskaber, der er på TDC’ netværk – du får overblik over pris og antal GB data, der er inkluderet hver måned. Rangeringen er sat efter det selskab, der tilbyder den laveste pris på sit billigste abonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

 

Bedste mobile bredbånd på TDC’s netværk

#1 Unotel
3 / 10 / 300 GB
Pris: 49 / 99 / 149 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Unotel her

 

#2 Hallo DK
10 / 200 / 500 GB
Pris: 99 / 199 / 279 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Hallo.dk her

 

#3 Fullrate
10 / 300 / 600 GB
Pris: 99 / 249 / 349 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Fullrate her

 

#4 YouSee
15 / 50 / 250 / 1000 GB
Pris: 119 / 199 / /299 / 399 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos YouSee her

 

#5 Telmore
150 / 300 / 500 GB
Pris: 219 / 279 / 329 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Telmore her

Se også: Priser på mobilabonnementer med fri data

 

Det bedste mobile bredbånd på TDC’s netværk

Er du bare ude efter en løsning til sommerhuset, campingvognen eller lignende, hvor du engang i mellem skal kunne komme på internettet med dine opkoblede enheder, så kan du nøjes med et af de mindre abonnementer. Alt under 10 GB om måneden virker lidt i dag, men det kommer an på dit behov.

Skal man have mobilt bredbånd som seriøst alternativ til traditionelt internet, så skal man have mindst 300 GB om måneden. Hallo.dk har et godt tilbud på 500 GB data om måneden og går man all in ed det, der svarer til fri data, så er YouSees tilbud på 1.000 GB meget fornuftigt.

 

Bedste mobile bredbånd på TDC’s netværk, december 2019

Guiden til den bedste mobile bredbånd på TDC’s netværk er fra december 2019. Rangeringen er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er Telmore, YouSee, Fullrate, Hallo DK og Unotel, som alle bruger TDC’s netværk.

Det billigste abonnement i guiden koster 49 kroner om måneden, mens det dyreste har en pris på 399 kroner om måneden. Det giver prisforskel på 350 kroner om måneden, men der er kæmpe stor forskel på antallet af GB data, der er inkluderet i prisen.

Se også: De bedste tilbud på mobilt bredbånd

Skriv et svar