Mobilt bredbånd med fri data – 1.000 GB

Skal mobilt bredbånd rigtig kunne erstatte almindeligt bredbånd, skal det indeholde fri data - guide til mobilt bredbånd med fri data.

Mobilt bredbånd med fri data – 1.000 GB

Skal mobilt bredbånd for alvor kunne erstatte rigtig bredbånd, så skal dækning, hastighed og den inkluderede data matche det rigtige bredbånd. Guide til mobilt bredbånd med fri data.

Kan mobilt bredbånd erstatte rigtig bredbånd? På langt de fleste punkter kan det. Hastigheden er god, dækning god og det er muligt at få fri data hos flere og flere teleselskaber. Det er ikke ægte fri data – der er nemlig en fair use-begrænsning på 1.000 GB om måneden. Det dog så høj en grænse, at praktisk talt ingen kan bruge så meget data om måneden – heller ikke familier.

Er man hard core gamer, kan mobilt bredbånd dog ikke matche almindeligt bredbånd, så det skal man have med i tankerne, inden man erstatter den kablede forbindelse med mobilt internet. Den hastighed, som mobilt bredbånd tilbyder, er mere end rigeligt til at streame højt opløst video, musik og lignende fra flere enheder på én gang.

Herunder guider vi til mobilt bredbånd med fri data.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

 

Mobilt bredbånd med fri data

#1 Oister
1.000 GB
Indeholder 1.000 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. En 4G router kan købes hos Oister. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s
Netværk: 3

Pris: 220 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#8 CBB Mobil
1.000 GB data
Indeholder 1.000 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos CBB Mobil. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telenor

Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 Teleselskabet 3
1000 GB data
Indeholder 1.000 GB data om måneden. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos 3. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: 3

Pris: 230 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos 3

#5 YouSee
1.000 GB
Indeholder 1.000 GB data om måneden. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos YouSee. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 449 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee

Hverken Telia, Telenor, Fullrate, Call me, dukaTale, Telmore og Greentel tilbyder mobilt bredbånd med fri data.

Mobilt bredbånd med fri data, november 2019

Guiden med prissammenligninger af mobilt bredbånd med fri data er fra november 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilt bredbånd fra Oister, YouSee, 3 og CBB Mobil.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd