mobilt bredbånd 3 pris

Mobilt bredbånd med fri data? Her er markedets eneste abonnementer med fri data

Mobilt bredbånd er blevet stabilt nok til de fleste hustandes behov, det store spørgsmål er bare, hvor meget data man skal bruge. Disse selskaber tilbyder som de eneste fri data.

Det er langt fra alle steder i Danmark, hvor du kan få en tilfredsstillende hastighed på din faste bredbåndsforbindelse. Måske er fibernet ikke en mulighed i området, måske er kobbernettet forældet eller måske bor du for langt fra en såkaldt central. Ofte er løsningen, at du selv skal betale for at få gravet de fornødne kabler ned, hvilket medfører en regning på mange tusinde kroner. Men måske findes en anden løsning, som faktisk sagtens kan opfylde dine bredbåndsbehov.

Mobilt bredbånd er efterhånden så godt i dag, at man mange steder, med det rette udstyr, kan have en stabil hastighed på mellem 70 og 100 Mbps. Den hastighed er nok til at trække både streaming og onlinespil hos en familie på to voksne og to børn. Problemet med det mobile bredbånd er dog, at abonnementerne ofte inkluderer en ret begrænset mængde data. Hvis man eksempelvis kun har 50 GB inkluderet data, skal man ikke streame Netflix i mange dage, før forbindelsen lukkes og man skal betale sig til mere data. Heldigvis findes der mobilt bredbånd med fri data – her er markedets eneste abonnementer med fri data.

 

Net1
Pris: 149,50,- i de første to måneder – herefter 299,-
Oprettelse: 0,-
Ingen binding

Kommentar: Net1 har meget bred 4G dækning over hele landet, mens hastigheden oplyses til kun at være mellem 5-10 Mbps. Det betyder, at man kun kan have en enhed koblet til, der streamer video for eksempel.

Ingen aftale om trafik

 

Oister
Pris: 220,-
Oprettelse: 0,-
Ingen binding

Kommentar: Oister lover hastigheder mellem 17-71 Mbps, hvilket er fint til at køre flere opkoblede enheder på samme tid, dog er dækningen ikke helt så god som Net1′s.

Få mobilt bredbånd hos Oister

 

1.000 alternativer

Alternativet til mobilt bredbånd med ubegrænset data er i bedste fald en nødløsning. Hvis man ikke kan få ubegrænset data hos sit selskab, kan man i bedste fald få et abonnement med 1.000 GB data som alternativ. Her er det dog kun teleselskabet 3 og YouSee, som kan være med. 1.000 GB rækker dog ikke langt, hvis man er en hel familie om at dele internettet.

Der skal ikke downloades mange nye PC-spil, eller streames mange timers film, før den inkluderede data er opbrugt. Derfor er 1.000 GB som nævnt i bedste fald en nødløsning, hvis det skal være husstandens primære internetopkobling.

De nyeste videospil kan hurtigt fylde over 100 GB stykket. Så hvis man vil bruge mobilt bredbånd som erstatning for en fast forbindelse, og man har teenagere i husstanden som downloader spil til PC eller konsol, kan de 1000 GB hurtigt få ben at gå på.

Se også: Billig mobilt bredbånd

 

Router eller ingen router

For at kunne bruge sit mobile bredbånd, skal man have en 4G-router, der kan benytte SIM-kortet. Af de to abonnementer med fri data, er det kun det ene, nemlig Net1, der tilbyder leje af en router for 39,- om måneden i tillæg til abonnementet.

Alternativet er, at du selv skal købe en 4G-router. Sådan en router fås hos de fleste elektronikbutikker, som Power og Elgiganten, og kommer i variationer, som passer til alle budgetter.

Se også: Find priser på mobilt bredbånd

Der er lukket for kommentarer.