Mobilt bredbånd hos YouSee – sammenlign abonnementer og priser

YouSee er storleverandør af opkoblinger til internettet, blandt andet også af mobilt internet. Sammenlign priser og datapakker.

Mobilt bredbånd hos YouSee – sammenlign abonnementer og priser

YouSee har fire forskellige abonnementer til mobilt bredbånd og den mindste pakke starter ved 10 GB til 119 kroner, mens den største indeholder 500 GB og koster 399 kroner. Sammenlign priser på mobilt bredbånd hos YouSee.

YouSee har de sidste par år kunnet prale med at have det bedste mobile netværk og det kommer naturligvis også kunderne til gode, når det gælder mobilt bredbånd – og der er noget for en hver forbruger, da de har pakker fra 10 til 500 GB.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

 

Priser på mobilt bredbånd hos YouSee

YouSees priser på mobil bredbånd begynder ved 119 kroner om måneden for 10 GB og stiger så til 399 kroner for den helt store pakke med 500 GB. Den pakke er særligt møntet mod familien, hvor 3-4 mennesker streamer løs dagligt af musik og video. Det er lidt mærkeligt, at YouSee ikke har en mobil bredbåndspakke på omkring 250 GB. Selskabets næststørste pakke er på 100 GB og der vil formentlig være mange, der kunne få glæde af en pakke med 200 eller 250 GB. Se priser og mængden af data, man kan få hver måned med YouSees bredbåndabonnementer.

 

10 GB data / md – Pris: 119 kroner

20 GB data /md – Pris: 149 kroner

100 GB data / md – Pris: 249 kroner

500 GB data / md – Pris: 399 kroner

De to mindste bredbåndspakker er for folk, der mest har behov for at kunne være online på farten med deres computer. De store abonnementer er for dem, der ønsker at kunne streame løs derhjemme og som måske også ønsker at kunne tage det mobile bredbånd med i sommerhuset eller på camping.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd hos YouSee

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos YouSee

Som mobil bredbåndskunde hos YouSee kan man gratis låne et modem, hvad enten det er en dongle, en mobil 4G router eller en fast router. Man kan også vælge bare at sætte sit data simkort i en tablet eller mobil. Skal du ikke bruge dit mobile bredbånd i en periode, kan du vælge at lave det om til et Mobilt Bredbånd Offline-abonnement, som så kan startes op igen på et senere tidspunkt.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos YouSee

 

Bredbåndshastigheder hos YouSee

Som abonnement på mobil bredbånd hos YouSee kan man forvente hastigheder mellem 17-71 Mbit/s til download og uploadhastigheder på 5-43 Mbit/s. Overskrider man sin mængde af data, sættes hastigheden ned til 128 Kbit/s.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd

 

Efterfølgende nyt

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 12/10/2017 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel der drejer sig om Priser på mobilt bredbånd hos Telia – guide og oversigt – Artiklen kan du læse her her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.