Priser på mobilt bredbånd hos Telia – guide og oversigt

Telia tilbyder mobilt bredbånd med tjenester inkluderet - se guide med priser og inkluderet data.

Priser på mobilt bredbånd hos Telia – guide og oversigt

Teila tilbyder mobilt bredbånd i form af fire abonnementer hvor af tre er inklusiv tjenester. Priserne starter ved 99 kroner for den mindste pakke med 5 GB data uden tjenester inkluderet, mens den dyreste koster 399 kroner med 500 GB data og inklusiv tre valgfrie tjenester. Sammenlign priser på mobilt bredbånd hos Telia.

Telia har ret høje priser på deres mobile bredbånd, men til gengæld får man så også op til tre valgfri tjenester inkluderet til værdi af cirka 100 kroner hver. Man kan vælge tjenester som HBO, Zetland, Telia TV, Flipp og Spotify (Spotify er ikke gratis men koster 49 kroner = 50 kroners rabat i forhold til normalprisen for Spotify.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

 

Priser på mobilt bredbånd hos Telia

Telias priser på mobilt bredbånd er ret høje og det skyldes, at de har lagt en række valgfrie tjenester ind i pakkerne, der følger gratis med i et vist omfang – store større og dyrere pakke, desto flere tjenester følger der med. Dette kan være en fordel, hvis du alligevel abonnerer på dem i forvejen eller har planer om det, men det er samtidig med til at fjerne fokus fra det, hvad man egentlig betaler for. Vil du have mobilt bredbånd kun med data og ingen tjenester, så skal du vælge andre udbydere.

Telias priser starter ved 99 kroner for den mindste pakke og det dyreste mobile bredbåndsabonnement hos Telia koster 399 kroner. Se priser og datamængden i bredbåndsabonnementer hos Telia herunder.

 

5 GB data / md – Pris: 99 kroner
30 GB data /md – Pris: 149 kroner (inkluderer en valgfri tjeneste)
100 GB data / md – Pris: 299 kroner (inkluderer to valgfrie tjenester)
500 GB data / md – Pris: 399 kroner (inkluderer tre valgfrie tjenester)

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd hos Telia

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos Telia

Vælger man at tegne abonnement på mobilt bredbånd hos Telia, får man gratis adgang til en række tjenester – og det kan retfærdiggøre de lidt høje priser, som Telia har på mobilt bredbånd. Man kan vælge mellem tjenesterne HBO, Zetland, Telia TV, Flipp, + 10 GB i DK og EU samt Spotify (Spotify er ikke gratis men koster 49 kroner = 50 kroners rabat i forhold til normalprisen for Spotify).

Det billigste abonnement kan kun bruges i Danmark, mens de andre kan bruges frit i Norden og Baltikum og man kan bruge op til 10 GB i EU.

Det er muligt at tilkøbe en 4G-router eller et USB-modem, når man abonnerer på Telias bredbånd. Med de to største abonnementer er prisen 1 krone uanset, om man vælger 4G-router eller USB-modem. Med de to mindste abonnementer koster denne type udstyr op til 1.099 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telia

Mobile bredbåndshastigheder hos Telia

Som abonnent på mobilt bredbånd hos Telia tilbydes man hastigheder mellem 17-71 Mbit/s til download og uploadhastigheder på 5-43 Mbit/s. Overskrider man sin mængde af data, sættes hastigheden ned til 128 Kbit/s.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd

 

Mere om fortællingen

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 10/10/2017 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring emnet Hvilken type bredbånd og internet skal man vælge? Se guide – Klik her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..