Her er de dårligste mobilselskaber i Danmark

Løb skrigende væk hvis du er kunde i ét af de værste mobilselskaber i Danmark. Her er resultatet af vores første gennemgang af Danmarks værste og dyreste mobilselskaber - De er enten uforholdsmæssigt dyre, ekstremt uoverskuelige eller lukket ned i nattens mulm og mørke.

Her er de dårligste mobilselskaber i Danmark

Der er 65 mobilselskaber i Danmark, men flere af dem tåler ikke dagens lys – Vi stiller her skarpt på mobilselskaber, som du bør holde dig langt væk fra!

 

Lebara

De annoncerede priser på mobilabonnement kan være attraktive hvis du ringer meget til lande, som er inkluderet i Lebaras Fri Tale Udland. Det er imidlertid komplet umuligt, at finde rundt på Lebaras hjemmeside og aflæse nærmere vilkår og priser for de annoncerede mobilabonnementer. Hertil er bestillingsflowet uoverskueligt og man har reelt ingen idé om hvor ofte og hvor meget man bliver takseret.

”Lebaras hjemmeside er en rodebutik, som ikke giver tydelige svar på priser og vilkår. Det er svært at gennemskue hvad man betaler for, hvorfor og hvor meget”.

 

TravelMobil

Hjemmesiden er mangelfuld. F.eks er forsiden helt tom og menupunkterne giver ingen chance for, at orientere sig fuldt ud om vilkår og priser. Man undrer sig hurtigt over hvad det er TravelMobil vil sælge, men mest af alt hvorfor jeg i det hele taget bør købe.

”Indtrykket af at man er kommet til et konkursramt rejsebureau er det første man tænker. Hjemmesiden er delvist nede og informationerne er mangelfulde”.

Se også: Sammenlign priser på Top 20 bedste mobilabonnement

 

WEmobile

Man kan undres hvorfor Unicef trådte ind på telemarkedet med et mobilselskab. Besøger man deres hjemmeside, wemobile.dk, så er siden for mobiltelefoni lukket ned. Der er ingen officielle forklaringer på den manglende hjemmeside. Unicef oprettede i sin tid Wemobile.dk, som et mobilselskab under Unotel paraplyen og ønskede med mobilselskabet, at tilbyde mobiltelefoni, der gav støtte til verdens fattigste børn. Hvordan gik det egentlig med alle støttekronerne?

”Der må være nogen mobilkunder i Wemobile, som undrer sig over den pludselige nedlukning og hvad støttekronerne gik til”.

Justfone

Det startede med et brag, men blev i det stille lukket ned. Hvorfor er der ingen, der ved. Justfone er i dag defakto overtaget af Fullrate. Justfone blev startet af Frank Rasmussen, grundlæggeren af Telmore og Bibob. Ingen officielle udmeldinger har set dagens lys, men forhåbentligvis har Justfones omkring 6000 kunder fået besked…

”Justfone var et underligt projekt. Priserne var ca. 50 procent højere end de billigste selskaber på markedet, og slog sig op på, at levere gratistjenester som for øvrig var/er gratis ved de fleste andre selskaber”.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

LycaMobile

Lycamobile er meget af det samme, som gældende for Lebara. Det er simpelthen for svært, at gennemskue priser og vilkårene for de listede mobilabonnement. Man kan rigtig nok se, at prisen for 10 timers Tale, 3 GB & Fri SMS/mms er 149 kroner /md, men selv med den bedste vilje, kan man ikke gennemskue yderligere vilkår og implikationerne ved de mange bestillingsformer.

”Lycamopbil er en pænt designet rodebutik, som aldrig giver et klart billede af priserne og vilkårene for de enkelte mobilabonnement. Man sidder med et indtryk af, at her er der en række skjulte omkostninger”.

Colourmobile

Hjemmesiden er en uoverskuelig fusion mellem colourmobile.dk og tankopnu.dk. Når man klikker rundt, så hopper man ufrivilligt mellem de to hjemmesider og man ved aldrig helt hvilken hjemmeside man skal forholde sig til. Colourmobile.dk er umiddelbart specialiseret på udlandstelefoni og Tank-Op løsninger for mobiltelefoni i Danmark, men mest af alt sidder man tilbage med et indtryk af snyd.

“Colourmobile er sikkert velmenende, men deres hjemmeside er skizofren og veksler ufrivilligt mellem colourmobile.dk og tankopnu.dk. Det er komplet umuligt at orientere sig”.


ACN

ACN er et sammensurium af mange Tjenester, hvoraf telefoni er det største sammensurium af mærkelige mobilpakker oprettet af privatpersoner i ACN netværket. Komplet uoverskuelig mobiltelefoni. Man aner ganske enkelt ikke hvad man her går ind til.

”ACN minder mest af alt om pyramidespil og skjulte dagsordner”.

 

 

… Vi følger op og kommer snart med flere mobilselskaber, som du bør være betænkelig ved at benytte.

Historien efterfølgende

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. Nicolas Fredriksen kunne ikke slippe historien. 26/8/2015 fulgte vi op med en artikel omkring emnet YouSee møder konkurrencen med nyt look, høje priser & rigide pakker – Historien finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.