Mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film

Enkelte teleselskaber tilbyder mobilabonnementer med populære streaming-tjenester til tv-serier og film - enten inkluderet eller som tilkøb med rabat. Se guide og priser.

Mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film

Hvis man skal have smæk for skillingen, når det gælder underholdning, hvor man ligge i sofaen, sidde i bussen eller på bagsædet af bilen, så er det en streaming-tjeneste med tv-serier og film, man skal gå efter – Guide til mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film.

Som vi har påvist i tidligere guides til mobilabonnementer med tjenester til bøger, lydbøger, magasiner og musik, så er det faktisk kun Telmore, der i dag inkluderer underholdning som en integreret del af sine mobilabonnementer. Man betaler en fast pris for tale, sms, mms, data og roaming samt tjenester. Hos de andre teleselskaber, der tilbyder denne form for tjenester, skal man enten tilkøbe tjenesterne – dog med rabat – eller man skal abonnere på for eksempel internet eller tv for at få gratis tjenester oven i hatten.

Hos Telia, YouSee og 3 tilkøber man streaming-tjenester med rabat. Fordelen er, at man selv kan bestemme, om man vil have den streaming-tjeneste, de tilbyder – ulempen er, at besparelsen er betydeligt mindre end hos Telmore.

Herunder guider vi til teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med streaming tjenester

 

Mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film

#1 Teleselskabet 3
Fri tale + 10 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 10 GB data + adgang til TV2 Play for 69 kroner / md, normalpris 79 kroner (inkluderer også roaming i 64 lande )
Netværk: TDC

Pris: 209 kroner om måneden inklusiv TV2 Play. Se aktuelle tilbud hos teleselskabet 3.

 

#2 Telmore
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 50 GB data + fri adgang til HBO Nordic, Viaplay og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU)
Netværk: TDC

Pris: 269 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

 

#3 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data. HBO Nordic kan tilkøbes for 79 kroner om måneden, Telia TV for kroner 99 om måneden og Eurosport Player for 49 kroner om måneden. Kan kun købes til abonnementerne One og One World.

Pris: Fra 298-348 kroner om måneden inklusiv HBO Nordic, Telia TV og Eurosport Player. Ingen aftale om trafik.

 

#4 YouSee
Fri tale + 10 GB data (kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data + fri adgang til Cmore eller YouSee Premiere (inkluderer også roaming i EU)
Netværk: TDC

Det er muligt at få Cmore eller YouSee gratis som YouSee-kunde med alle selskabets mobilabonnementer, så længe man også abonnerer på enten bredbånd eller tv hos YouSee.

Pris: Fra 169 kroner om måneden + abonnement på enten bredbånd eller tv-pakke. Se aktuelle tilbud hos YouSee.

Mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film, december 2019

Guiden til mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film er fra december 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over teleselskaber, der tilbyder magasiner og blade i mobilabonnementer finder vi TelmoreTeliaYousee og 3.

Telmore har det klart mest attraktive tilbud til 259 kroner. Udover fri tale og 50 GB data samt roaming i EU får man tre tjenester med tv-serier og film, der hver især koster knap 100 kroner. Man kan altså spare mange penge, hvis man alligevel har planer om at abonnere på en eller flere af de inkluderede tjenester eller har planer om det.Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer

 

Redaktionen har mere i sagen

Meget er sket siden vi kørte artiklen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 18/12/2019 publicerede vi en nyhedsartikel med fokus på Mobilabonnementer med lydbøger – Forstættelsen i sagen kan læses her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Bredbånd..