Mobilabonnementer med lydbøger

Lydbøger er en kilde til både underholdning og viden - spar mange penge årligt ved at vælge et mobilabonnement, der giver adgang til tjenester til lydbøger.

Mobilabonnementer med lydbøger

Særligt lydbøger vinder mere og mere frem på mobiltelefoner og det er da også super praktisk at kunne lytte til en bog i bilen, på cyklen, i bussen eller et helt fjerde sted direkte på den enhed, man altid har ved hånden. Tjenester med lydbøger er dog ikke helt billige, men med et mobilabonnement med lydbøger inkluderet enten gratis eller med rabat, kan det gøres billigere. Guide og priser til mobilabonnementer med lydbøger inkluderet.

Hvis man har meget rejsetid frem og tilbage til job eller andre steder, så kandet være dejligt at slå rejsetiden ihjel med en god bog. Kører man bil er det dog ikke så smart at læse samtidig – ja, det er jo direkte livsfarlig! Derfor kan lydbøger være løsningen. Der findes tusindvis, ja formentlig hundredtusindvis af lydbøger og mange af dem kan du få adgang til via en streaming-tjeneste. De koster 99 kroner om måneden som standard, så det kan blive ret dyrt, hvis man ikke får brugt tjenesten.

Det er dog muligt at finde tjenester til lydbøger gratis eller med rabat i enkelte mobilabonnementer.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med lydbøger

 

Mobilabonnementer med lydbøger

#1 Teleselskabet 3
Fri tale + 10 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 10 GB data + adgang til Saxo Premium for 79 kroner / md, normalpris 99 kroner (inkluderer også roaming i 64 lande )
Netværk: TDC

Pris: 219 kroner om måneden – inklusiv Saxo Premium. Se aktuelle tilbud hos teleselskabet 3.

 

#2 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 50 GB data + fri adgang til BookMate samt Flipp, HBO Nordic, ViaPlay og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU)
Netværk: TDC

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

 

#3 YouSee
Fri tale + 10 GB data (kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data + fri adgang til BookMate samt mulighed for at vælge blandt andet YouSee Musik, Cmore og YouSee Premiere (inkluderer også roaming i EU)
Netværk: TDC

Det er muligt at få BookMate gratis som YouSee-kunde med alle selskabets mobilabonnementer, så længe man også abonnerer på enten bredbånd eller tv hos YouSee.

Pris: Fra 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee.

 

Mobilabonnementer med lydbøger, december 2019

Guiden mobilabonnementer med lydbøger er fra december 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Telmore, 3 og YouSee.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 169 kroner (men forudsætter samtidig at man har bredbånd eller tv hos samme udbyder, mens det dyreste koster 299 kroner. En tjeneste til lydbøger koster normalt 99 kroner om måneden, så man kan spare mange penge hver måned ved at vælge et mobilabonnement, der giver enten gratis adgang til lydbøger eller som giver adgang med rabat.

Se også: Mobilabonnementer med lydbøger

Videre nyt om Mobilabonnement

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. Steen Jørgensen gik videre med historien. 9/12/2019 fik historien nyt liv med sagen; 23 procent af danskerne ved ikke hvilket mobilabonnement de har – Følg den videre udvikling her. Læs også seneste nyt om emnet her..