Mobilabonnement til børn hos Telenor

Med samlerabat kan man få gode priser på mobilabonnementer til børn hos Telenor. Se hvordan du får rabatten samt andre børnefordele.

Mobilabonnement til børn hos Telenor

Som udgangspunkt har Telenor ikke de bedste mobilabonnementer til børn, hvis man går op i meget lave priser. Dog kan det godt lade sig at kombinere lave priser og okay mængde tale og data i mobilabonnementer til børn hos Telenor.

Telenor har ikke super billige mobilabonnementer med meget begrænset tale og data. Deres laveste priser på mobilabonnement starter fra 119 kroner og for det får man fri tale og 2 GB data.

Mobilabonnementer til børn og unge hos Telenor

Herunder kan du se de mobilabonnementer, som Telenor selv målretter unge mellem 5 og 18 år.

Fri tale og 2 GB data

Pris per måned: 119 kroner

Fri tale og 30 GB data
Pris per måned: 159 kroner

Fri tale og fri data
Pris per måned: 199 kroner

Se aktuelle priser på abonnementer hos Telenor

Samlerabat giver lavere priser

Som udgangspunkt er de to første abonnementer dyre. Man kan finde langt billigere abonnementer hos andre teleselskaber med den mængde data. Ikke nødvendigvis med fri tale, men de færreste børn har brug for fri tale. Er du som forælder selv kunde hos Telenor, kan du dog opnå samlerabat, der kan gøre barnets abonnement billigere.

Du betaler normalpris for dit eget abonnement, men får så 50 kroner i rabat per abonnement, du ellers opretter. Det betyder altså, at du kan få de to billigste abonnementer i guiden til 69 og 109 kroner. Det gør begge abonnementer langt mere spiselige og rimelige.

Abonnementet med fri data til 199 kroner er som udgangspunkt konkurrencedygtigt, men med samlerabat kan du altså få det til 149 kroner. Så er det pludselig det billigste abonnement med fri data (1.000 GB om måneden). Det er et abonnement, der passer bedst til de større børn, der for alvor streamer video og musik og måske også gaming på farten. Prisen gælder kun for børn under 18 år. Er man over 18 år, er normalprisen 249 kroner og 199 med samlerabat.

Se også: Mobilabonnement med familierabat

Andre fordele ved at vælge Telenor-abonnement til børn

Vælger man det billigste abonnement med to timers tale er det trygt at vide, at der er fri tale mellem Telenor-kunder. Så kan forældre, så længe de selv er kunde hos Telenor, altid vide sig sikre på, at deres barn kan ringe til dem.

Telenor tilbyder også en lang række tryghedsspærringer til børn. Så er man som forælder sikret mod ekstra forbrug – både i Danmark og i udlandet. Nogle er obligatoriske, og andre kan fravælges.

Blandt de obligatoriske er for eksempel, spærring for brug af data i lande, der ikke inkluderet i abonnement. Så risikerer man ingen ekstraregninger uanset om roaming er slået til.

Barnet kan ikke købe ekstra data og der er spærring for brug i internationale farvande.

Det er også muligt at spærre for sms-betaling af fysiske varer og for indholdstakserede sms’er. Hverken barnets nummer, navn eller adresse vil være at finde på sider som for eksempel 118.dk eller ved kald til nummeroplysningen på 118.

Endelig er der også forbrugskontrol, der betyder, at forældrene har kontrol med alt forbrug udover abonnementet. Rammer barnet grænsen for forbrugskontrol, vil der kun kunne modtages opkald og sms i DK samt ringes til 112.

Se også: Bedste mobilabonnementer til børn

Telenors mobildækning

Telenor benytter det fælles TT-netværk, som de har sammen med Telia. Det har fin dækning i Danmark, men er vil altid være steder med manglende dækning og sorte huller. Derfor bør du sikre dig, at lige netop Telenor har god mobildækning i det område, hvor barnet skal bruge sin mobil.

Telepristjek.dk har lanceret et nyt mobildækningskort, hvor mobilkunderne kan bedømme, hvor god mobildækning lige netop deres teleselskab og det netværk, de bruger, har i lige netop det område og postnummer, hvor de bor.

Se også: Priser på mobilabonnementer