Mobilabonnementer til børn hos Eesy

Eesy har mobilabonnementer, der kan være aktuelle for de lidt større børn - og så har de ellers et par gode trumfkort på hånden.

Mobilabonnementer til børn hos Eesy

Eesy er et af de mest enkle teleselskaber i Danmark med fuld fokus kun på mobilabonnementer og udvalget er begrænset. Spørgsmålet er, om de har mobilabonnementer, der egner sig godt til dit barn? Mobilabonnementer til børn hos Eesy.

Eesy tilbyder fire forskellige abonnementer og ingen af dem passer som hånd i handske til de mindre børn. I hvert fald ikke, hvis man går efter et super billigt abonnement med 2-3 GB data og lidt tale til en meget lav pris. Eesys abonnementer starter ved 99 kroner og har indhold derefter. Til de større børn, der rigtig har fået gang i sociale medier og streaming, kan Eesy være aktuelle til børn.

Herunder kan du se priser på de fire mobilabonnementer, som selskabet tilbyder og så kan du selv vurdere, om det er gode abonnementer til dit barn.

Mobilabonnementer til børn hos Eesy

Fri tale og 30 GB data (efter 3 måneder 15 GB data) 

Pris per måned: 99 kroner

Fri tale og 40 GB data 
Pris per måned: 119 kroner

Fri tale og 60 GB data 
Pris per måned: 139 kroner

Fri tale og  fri data
Pris per måned: 179 kroner

Sammenlign aktuelle priser på mobilabonnementer hos Eesy

Fordele ved at vælge abonnement til børn hos Eesy

Det er ikke sådan, at Eesy slår sig stort op på særlige muligheder for forældre til at sikre deres børn og dem selv får en god oplevelse med barnets mobilabonnement. Det er dog altid muligt at tjekke forbrug løbende og blokere for overtakserede numre samt at sikre, barnets mobilnummer er hemmeligt.

Som forælder er det rart at vide, at der altid er taletid i abonnementet, så barnet ikke løber tør på den front. Der er hverken binding eller oprettelsesgebyr, så man kan hurtigt komme ud af kundeforholdet, hvis man ønsker det.

Se også: Telefoni til børn

Mobildækning og netværk

Eesy benytter TDC Nets netværk og det er flere gange de seneste år kåret til Danmarks bedste, når det gælder dækning. Det er væsentligt at vide som forælder, at mobildækningen er god. Om den så er god i det område, hvor barnet skal bruge mobilen mest, er spørgsmålet.

Du kan tjekke TDC Nets mobildækning i dit postnummer på telepristjek.dks nye mobildækningskort. Så kan du se, om andre kunder på TDC Nets netværk har en god oplevelse.

Du kan også se, hvordan Eesy-kunder oplever mobildækningen i praksis her: Har Eesy god mobildækning?

Se også: Sammenlign priser på telefoni