Mobilabonnementer til børn hos OK Mobil

OK Mobil har fri tale mellem selskabets mobilabonnementer og har et godt udvalg af mobilabonnementer til børn.

Mobilabonnementer til børn hos OK Mobil

OK Mobil har et bredt udvalg af mobilabonnementer og selvom de ikke har nogen direkte målrettet børn, så har de flere gode abonnementer til netop børn. Mobilabonnementer til børn hos OK Mobil.

Man forbinder måske mest OK med benzin, men de har faktisk også leveret mobiltelefoni i mange år. Og det ganske glimrende løsninger med meget indhold til gode priser. Herunder kan du se tre af deres mest oplagte mobilabonnementer til børn og vi lister også de ting, du ellers skal tænke over, hvis du ønsker at oprette mobilabonnement til dit barn hos OK Mobil.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer til børn

Mobilabonnementer til børn hos OK Mobil

1 times tale og 1 GB data

Pris per måned: 49 kroner

8 timers tale og 8 GB data
Pris per måned: 88 kroner

30 timers tale og 60 GB data
Pris per måned: 99 kroner

Sammenlign aktuelle priser på mobilabonnementer hos OK Mobil

Fordele ved at vælge abonnement til OK Mobil til børn

OK Mobil gør ikke så meget ud af at skilte med, hvordan forældre kan sikre, at deres børn ikke får skabt en kæmpe mobilregning. Det er dog muligt at blokere for overtakserede numre og man kan også følge med i deres forbrug på helt almindelig vis. Samtidig kan man også vælge, at barnets nummer ikke vises i nummeroplysningen.

Selskabet tilbyder også, at man kan ringe gratis til andre kunder, der også har et af deres mobilabonnementer. Så skal man ikke som forældre bekymre sig om manglende taletid i barnets abonnement, hvis man altså også selv er kunde hos OK Mobil.

OK Mobil benytter det fælles TT-netværk, som Telia og Telenor driver sammen. Du bør kun vælge mobilabonnement til dit barn hos OK Mobil, hvis der er god mobildækning i det område, hvor barnet primært skal bruge sin mobil.

Du kan tjekke mobildækningen ud her:

Har Telia og Telenor god mobildækning i Danmark?

Hvor god mobildækning har OK Mobil?

Der kan være forskel på, hvordan mobildækningen er generelt på Telia og Telenors netværk sammenlignet med den oplevede mobildækning hos de enkelte teleselskaber. Med en score på 7,1 / 10 ligger OK Mobil til i en gode ende af skalaen.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer