Mobilabonnementer på Telenors net med laveste pris

Oplever du den bedste mobildækning hos Telenor? Så har vi fundet mobilabonnementer på Telenors netværk med den laveste pris.

Mobilabonnementer på Telenors net med laveste pris

Har du den bedste mobildækning hos Telenor, så skal du selvfølgelig også have dit mobilabonnement på dette netværk. Når man køber mobilabonnement, så er det dog ikke kun dækningen der er vigtig – prisen er også. Vi har derfor fundet mobilabonnementer med den laveste pris på Telenors netværk.

Vi har i Danmark en virkelig god mobildækning. Det betyder dog ikke, at man ikke kan løbe ind i mobilhuller og dårlig dækning. Derfor er det vigtigt, at du, inden du vælger et mobilabonnement, finder det teleselskab, der dækker bedst i dit område. Her kan du spørge til naboens erfaringer, kigge på teleselskabernes dækningskort eller se flere tusinde kunders erfaringer med mobildækningen i dit postnummer her. Er Telenor det bedste valg for dig? Så kig med herunder. Nedenfor finder du nemlig de billigste mobilabonnementer på Telenors netværk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Billigste mobilabonnementer på Telenors net

#1 Greentel

Abonnement: 2 timers tale og 2 GB data
Pris per måned: 48 kroner
Se abonnementet hos Greentel

#2 duka

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Pris per måned: 59 kroner
Se abonnementet hos dukaTale

#3 CBB

Abonnement: 7 timers tale og 7 GB data
Pris per måned: 79 kroner
Se abonnementet hos CBB

#4 OK Mobil

Abonnement: 8 timers tale og 8 GB data
Pris per måned: 88 kroner
Se abonnementet hos OK Mobil

#5 Greentel

Abonnement: 10 timers tale og 20 GB data
Pris per måned: 89 kroner
Se abonnementet hos Greentel

Priser på mobilabonnementer på Telenors netværk

Herover finder du de billigste mobilabonnementer på 3’s netværk. På Telenors netværk finder vi flere teleselskaber. Blandt andet CBB, OK Mobil, Greentel, Duka og også mere ukendte som GreenSpeak, Lebara, Comtalk, IP Vision, ComX og evercall. Greentel er billigst med deres abonnement til 48 kroner med 2 timers tale og 2 GB data. Man får dog en rigtig god deal hos duka, hvor man får 5 timers tale og 5 GB data for 11 kroner mere.

Se også: Tips til billigere og bedre mobilabonnement