Mobilabonnementer på 3’s net med laveste pris

Hvilke teleselskaber på 3's mobilnetværk har mobilabonnementer med laveste pris? Her er de billigste mobilabonnementer på 3's netværk.

Mobilabonnementer på 3’s net med laveste pris

Oplever du den bedste mobildækning på 3s netværk? Så er det nok på dette netværk, at du helst vil have et mobilabonnement. I denne guide kigge vi nærmere på, hvilke udbydere på 3’s netværk, der tilbyder mobilabonnementer til laveste pris.

Der er stadig mobilhuller at finde i Danmark, selvom mobildækningen generelt er rigtig god. Kommer man ud af storbyerne, så vil man hurtigt kunne opleve skrattende telefonopkald og langsom mobildata. Og som det fleste nok ved, så er det et tegn på en dårlig mobildækning, men kan samtidig også have noget at gøre med mobilens antennekvalitet. Så der er altså stadig en stor fordel ved at vælge et mobilabonnement hos et teleselskab, hvor du er sikker på en god dækning. Er er i tvivl om dækningen, så kan du se brugernes oplevelser med dækningen i dit postnummer her. Nedenfor finder du de fem mobilabonnementer på 3’s net, der har den laveste pris.

Se også: Alle abonnementer på 3’s netværk

Billigste mobilabonnementer på 3’s netværk

#1 Oister

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Pris per måned: 49 kroner
Find tilbuddet hos Oister

#2 3

Abonnement: 3 timers tale og 3 GB data
Pris per måned: 60 kroner
Find tilbuddet hos 3

#3 Oister

Abonnement: fri tale og 15 GB data
Pris per måned: 79 kroner
Find tilbuddet hos Oister

#4 3

Abonnement: 8 timers tale og 8 GB data
Pris per måned: 80 kroner
Find tilbuddet hos 3

#5 Oister

Abonnement: 40 timers tale og 40 GB data
Pris per måned: 89 kroner
Find tilbuddet hos Oister

Priser på mobilabonnementer på 3’s netværk

Herover finder du de billigste mobilabonnementer på 3’s netværk. På 3’s netværk finder vi kun 3 og søsterselskabet Oister, og det er altså derfor kun dem, der slås om de laveste priser. Og man får her meget for pengene, hvis man sammenligner med nogle af de billigste på TT-netværket og TDC. På TDCs er der fx Hallo.dk med 10 timers tale og 20 GB data til 79 kroner og på TT-netværket er der CBB med 7 timers tale og 7 GB data til 79 kroner.

Se også: Tips til billigere og bedre mobilabonnement