mobilabonnement med wifi calling

Mobilabonnementer med wifi calling / wifi opkald

Mobilabonnementer med wifi opkald kan give bedre lyd under samtaler og sikre bedre dækning på steder, hvor der ellers kan være problemer med mobildækningen, særligt indendørs. Se mobilabonnementer med wifi calling inkluderet.

Man hører ofte om, at der kan være problemer med mobildækningen i yderkantsområder, men faktisk kan der i lige så høj grad være problemer med mobildækningen indendørs i de store byer på grund at høje bygninger, energibesparende vinduer og så videre. Med wifi calling eller wifi opkald, som det kaldes på dansk, kan man komme problemet med dårlig mobildækning til livs. Det er dog langt fra alle teleselskaber i Dannark, der tilbyder wifi calling / wifi opkald. Vi guider her til mobilabonnementer med wifi opkald inkluderet.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med wifi calling / wifi opkald

 

Mobilabonnement med wifi opkald hos 3

Hos telselskabet 3 kan man gratis få wifi opkald i selskabets mobilabonnementer med fri tale. Bliver du ny kunde hos 3 i dag, kan du kun få mobilabonnementer med fri tale og så følger wifi calling automatisk med. Er du allerede kunde, har du måske et abonnement uden fri tale, men med en bestemt mængde tale inkluderet og så kan du ikke benytte wifi opkald – det er heller ikke muligt at tilkøbe tjenesten, du skal have et mobilabonnement med fri tale.

Den bedste pris
Pris: Fra 130 kroner

Se også: Mobilabonnementer med wifi opkald hos 3

 

Mobilabonnement med wifi opkald hos Telenor

Kommentar: Telenor tilbyder wifi calling i alle selskabets mobilabonnementer, uanset om du har et abonnement med fri tale eller et begrænset antal timer. Med abonnementer med fri tale er wifi calling gratis, mens man takseres på almindelig vis ved brug af andre typer abonnementer. Det koster altså ikke ekstra udover almindelig mobiltakst.

Den bedste pris
Pris: Fra 149 kroner

Se også: Mobilabonnementer med wifi calling hos Telenor

 

Mobilabonnement med wifi opkald hos YouSee

Kommentar: YouSee tilbyder wifi opkald i alle selskabets mobilabonnementer. Det er gratis at bruge i abonnementer med fri tale. Har man et abonnement med et vis antal timer inkluderet, afregnes brug af wifi calling på samme måde som almindelig opkald. Med mobilabonnementer med minuttaksering er prisen den samme med wifi calling.

Den bedste pris
Pris: Fra 149 kroner

Se også: Mobilabonnementer med wifi opkald hos YouSee

 

Mobilabonnement med wifi opkald hos CBB Mobil

Kommentar: CBB Mobil tilbyder wifi opkald i alle selskabets mobilabonnementer og de tilbyder det også gratis og inkluderet i abonnementer med fri tale. Med mobilabonnementer med minuttaksering er prisen den samme med wifi calling.

Den bedste pris
Pris: Fra 129 kroner

Se også: Mobilabonnementer med wifi calling hos CBB Mobil

 

Wifi calling på vej hos Telmore, Fullrate, Call me og Telia 

Det er de store og etablerede teleselskaber, der tilbyder wifi calling / wifi opkald, men der er stadig en del, der ikke tilbyder tjenesten endnu. Blandt andet Telmore og Fullrate, der dog skulle være klar med tjenesten inden udgangen af 2017.

Telia oplyser, at de først er klar med wifi opkald i løbet af 2018. Årsagen til den sene lancering skyldes deres erfaring fra andre lande, hvor de tester teknikken, at der er mange flere problemer med den i den virkelig brug blandt deres kunder sammenlignet med i testmiljøer. De vil først lancere wifi calling kommercielt, når tjenesten og teknikken er helt fri for børnesygdomme.

Se også: Teleselskaber med wifi opkald