Mobilabonnementer med musik & underholdning – Disse abonnementer inkluderer streamingtjenester

Mobilabonnementer med musik & underholdning inkluderet koster mere end almindelige abonnementer, men kan spare dig for mange penge over tid.

Mobilabonnementer med musik & underholdning – Disse abonnementer inkluderer streamingtjenester

Der kan være penge at spare for dig, der bruger streamingtjenester til film, tv eller musik, hvis du samler tjenesterne under dit mobilabonnement – her er en liste over abonnementer, der tilbyder streamingtjenester.

Krigen raser på det danske TV- og streamingmarked. Streamingtjenesterne tilbyder mere indhold end nogensinde, både når det kommer til musik, film & serier, TV og alt muligt andet. Det har nogle af landets teleselskaber også fået med, og derfor lokker de med muligheden for at tilkøbe streamingtjenester, som Spotify og Viaplay, til deres abonnementer. I nogle tilfælde er der mulighed for at spare en god sjat penge, hvis man tilkøber streamingtjenester til sit abonnement, og i et enkelt tilfælde får man faktisk en lang række tjenester med i abonnementet – her er listen over abonnementer med mulighed for streamingtjenester.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning

 

Mobilabonnementer med streaming-tjenester

Telmore

Telmore har den bedste samlede pakke. Abonnementet koster 299 kroner om måneden, hvilket godt kan lyde som et relativt dyrt abonnement – det er det overhovedet ikke. Udover en masse inkluderet forbrug, så indeholder abonnementet hele 5 tjenester. Den samlede værdi af abonnementet er således minimum 500 kroner om måneden. Der er altså en masse penge at spare, hvis du i forvejen betaler månedligt til tjenesterne.

Abonnementet indeholder:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 50 GB data
 • Inkluderede tjenester: HBO Nordic, Viaplay, TV2 Play Basis, Telmore Musik, Bookmate

Pris: 299,-

Se abonnementet fra Telmore her

 

CBB

CBB kører ikke med store pakker, der inkluderer et hav af tjenester. Selskabet tilbyder dog et abonnement med streamingtjenesten, Tidal. Tidal er en HiFi-musiktjeneste, der tillader brugerne at streame mere end 60 millioner musiknumre i high fidelity-lyd. Derudover inkluderer abonnementet en stor mængde forbrug.

Abonnementet indeholder:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 50 GB data
 • Inkluderede tjenester: Tidal

Pris: 159,-

Se abonnementer fra CBB her

 

YouSee

YouSee tilbyder klart det abonnement, hvor man får mindst for sine penge. Abonnementet giver adgang til YouSees egen musiktjeneste, Yousee Musik, men har derudover ikke så meget kørende for sig. Udover fri tale og fri sms/mms, som efterhånden er en industristandard for mobilabonnementer, får man kun 10 GB inkluderet data – alt sammen til en pris på 169,- altså 10 kroner mere om måneden end CBB med 50 GB data.

Abonnementet indeholder:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 10 GB data
 • Inkluderede tjenester: Yousee Musik

Pris: 169,-

Se abonnementer fra YouSee her

 

Telia

Telia inkluderer ikke streamingtjenester eller lignende i nogen abonnementer. Til gengæld kan man tilkøbe en række tjenester, og så endda med en klækkelig rabat – eksempelvis Eurosport Player til 49 om måneden, normalpris 129 om måneden. Udover streamingtjenester tilbyder Telia at man kan tilkøbe andre tjenester som Office 365 og Telia TV. Selvom tjenesterne ikke er inkluderet i grundabonnementet, kan der være penge at spare ved at tilkøbe tjenesterne til sit Telia abonnement.

Abonnementet indeholder:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • Fri data
 • Tilkøbstjenester: HBO Nordic, Spotify Premium, Eurosport Player, Office 365, Telia Secure, Flipp, Telia TV

Pris: Fra 249,- + tjenesternes individuelle priser

Ingen aftale om trafik

 

Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 tilbyder ikke abonnementer med inkluderede tjenester, men ligesom Telia, tilbyder 3 at man kan tilkøbe en række tjenester. Her sparer man dog ikke penge på sit abonnement, så den største fordel er, at man kan samle nogle af sine tjenester under en regning.

Abonnementet indeholder:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 10 GB tale
 • Tilkøbstjenester: Deezer, Dplay, Pling, Saxo Premium, Spotify, TV2 Play, Wype

Pris: Fra 140,- + tjenesternes individuelle priser

Se abonnementer fra teleselskabet 3 her

Se også:

 

Fordele ved at samle

Fordelene ved at samle sine streamingtjenester under sit mobilabonnement er først og fremmest, at man får det hele på samme regning. Det gør tingene lidt mere overskuelige for de fleste, at man ikke skal betale 99 kroner hist og her. En anden fordel er, at man i nogle tilfælde kan spare op til flere hundrede kroner om måneden, hvilket selvfølgelig er værd at tage med.

Alle streamingtjenester koster data, især hvis der er tale om film og serie. Her kan du finde mobilabonnementer med masser af data til streaming.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. Nicolas Fredriksen fulgte op på sagen. Allerede d. 11/2/2020 fulgte vi historien op med en artikel der drejer sig om Vilkår ved mobilabonnementer – Her er faldgruberne, du skal være opmærksom på – Artiklen kan læses her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.