Fristende tilbud på gode mobilabonnementer

Står du og mangler mere taletid og data i dit mobilabonnement eller er en billig pris fristende, så er her aktuelle tilbud på gode mobilabonnementer.

Fristende tilbud på gode mobilabonnementer

I en tid hvor vi bruger vores mobiltelefoner ekstra flittigt til både privat- og arbejdsbrug, så kan man stå og mangle både taletid og mobildata. Er du i den situation, eller kan en billig pris fristende, er her aktuelle tilbud på gode mobilabonnementer.

Ikke nok med at mobiltelefonerne bliver en større og større del af vores hverdag, hvor de hele tiden bruges til flere ting, så lever vi også i en tid, hvor den er ekstra rødglødende. Vi skal holde afstand, hvilket betyder at mange oftere griber mobilen, når der skal snakkes, chattes, sendes billeder og meget andet til venner og bekendte. Men det er også en tid, hvor mange må ty til deres egen telefon, når det kommer til arbejdet. Dette større forbrug af vores mobiltelefoner kan dermed betyde, at det gode gamle mobilabonnement ikke længere er tilstrækkeligt. Der kan mangle både taletid og mobildata. Ikke nok med det, så inviterer tiden også til mere tid foran skærmen, hvor der streames mere end nogensinde derfor. Og det tærer på indholdet af data.

Men selvom der er brug for et større mobilabonnement, så kan prisen sagtens være billigere. Her kigger vi nærmere på gode tilbud på mobilabonnementer, som du kan købe netop nu.

Tilbud på mobilabonnementer

Der kommer løbende gode tilbud på mobilabonnementer, som det kan være fristende at springe på. Det kan være alt fra en lavere pris på et givent mobilabonnement til gratis oprettelse og tilbud til familier. Herunder er et overblik over aktuelle tilbud hos de danske teleselskaber:

#1

dukaTale

Hos duka får man lige nu et dukaTale-abonnement med fri tale og 10 GB data til 49,50 kroner per måned. Tilbuddet med halv pris er gældende frem til 31. maj, hvor prisen igen bliver de normale 99 kroner. Der er ingen binding hos duka.

Se aktuelle tilbud hos duka

#2

CBB

CBB har halv pris på deres største mobilabonnement, hvor man får fri data og fri tale. Normalprisen er 179 kroner, men det koster frem til 1. maj kun 89 kroner. Der er ingen binding hos CBB.

Se aktuelle tilbud hos CBB

#3

Telenor

Også Telenor er på banen med tilbud på et mobilabonnement. Her får man 15 timer tale og 15 GB data for 119 kroner per måned. Tilbuddet gælder frem til d. 3/3-21.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#4

Yousee

Tilbuddet fra Yousee er ikke vanvittigt, men værd at tage med, hvis man gerne vil have 5G i sit mobilabonnement. Her får man fri tale, 30 GB data, Yousee Musik, 5G med første måned til 0 kroner samt oprettelse til 0 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

#5

Telia

Telia har i denne omgang fokus på familierne. Her er det fri data til hele familien, hvor man får to måneders abonnement til 0 kroner, per ekstra person der tilmeldes.

Se mobilabonnementer hos Telia

#6

3

I denne omgang har 3 det sløveste tilbud på mobilabonnementer, men det er altsammen værd at tage med. Her får man gratis oprettelse på alle mobilabonnementer samt mobilt bredbånd.

Se aktuelle tilbud hos 3

Fortsættelse af sagen

Interessen for emnet tog ikke slut. Steen Jørgensen kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 10/2/2021 bragte vi nyt i sagen med en vinkel på Sådan sammensætter du familiens mobilabonnementer – Den kan læses her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .