Mobilabonnementer med fri data – se guide og priser

Mobilabonnementer med fri data: Slip din data på mobilen helt fri med et mobilabonnement med fri data eller meget data. Guide og priser.

Mobilabonnementer med fri data – se guide og priser

Mobilabonnementer med fri data – dem er der ikke mange af, et par stykker kan det blive til, men der er også mobilabonnementer med rigtig meget data. Guide og priser på mobilabonnementer med fri data eller rigtig meget data.

For nogle år siden droppede de store teleselskaber begrænset taletid i deres abonnementer og i dag har vi både fri tale og fri sms/mms som standard hos flere danske teleselskaber. Mobilabonnementer med fri data er derimod stadig i fåtal, men der begynder så småt at ske noget på den front. Efter Plenti blev nedlagt og deres mobilabonnement med fri data droppet, kom Oister på banen og nu kommer turen så til Telia, der netop har lanceret et mobilabonnement med fri data.

Der findes dog andre teleselskaber, der måske ikke har mobilabonnementer med fri data, men så meget rigtig meget data. Vi guider herunder til mobilabonnementer med fri data eller rigtig meget data. Den nedre grænse for meget data sætter vi ved 40 GB.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med fri data

 

Mobilabonnementer med fri data / meget data

#1 Oister

Fri data
Indeholder fri data (også til datadeling med andre enheder via mobilens wifi hotspot), inkl. 5 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 8-35 Mbit/s.
Netværk: 3

Pris: 129 kroner om måneden. Se tilbud

 

#2 Telia

Fri data
Indeholder fri data (også til datadeling med andre enheder via mobilens wifi hotspot), inkl. 20 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 8-35 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

 

#3 YouSee

100 GB
Indeholder 40 GB data om måneden inkl. 15 GB i EU, fri tale og fri sms/mms + YouSee Musik. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 299 kroner om måneden. Se tilbud

 

#4 Teleselskabet 3

60 GB data
Indeholder 60 GB data inkl. 10 GB data i EU og udlandet, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 8-35 Mbit/s.
Netværk: 3

Pris: 270 kroner om måneden. Se tilbud

 

#5 CBB Mobil

40 GB
Indeholder 40 GB data, fri tale og sms/mms – inkl. 6 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 149 kroner om måneden. Se tilbud

 

#6 Call me

40 GB
Indeholder 40 GB inkl. 6 GB i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 149 om måneden. Se tilbud

 

#7 Greentel

40 GB
Indeholder 40 GB data om måneden inkl. 8 GB i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 199 kroner om måneden. Se tilbud

#8 Telenor

40 GB
Indeholder 40 GB data inkl. 10 GB i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

Se også: Billige mobilabonnementer med meget data

 

Har man brug for et mobilabonnement med fri data?

Brug du kun mobildata på farten og har koblet mobilen op til et wifi netværk derhjemme eller på arbejdet, så har du ikke behov for fri data. Det er dog muligt at bruge mobilen som wifi hotspot til alle familiens enheder og derved spare udgifterne til almindelig bredbånd.

Personligt har jeg selv et mobilabonnement med fri data + et ekstra simkort. Mobilen bruges til at koble hjemmets enheder op til streaming af musik og video og det ekstra simkort sidder i vores tablet og er sat fast op til vores fjernsyn, der så kan streame video via den. Tabletten er også sat op til at kunne bruges som wifi hotspot til hjemmets andre enheder, der har behov for at gå på nettet som supplement til mobilens hotspot.

Når man bruger data på mobilen på denne måde, har man behov for et mobilabonnement med fri data.

Se også: Prissammenligninger på bredbånd

 

Mobilabonnementer med fri data / meget data, marts 2018

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer med fri data eller med virkelig meget data er fra marts 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Oister, Telia, Call me, YouSee, Telenor, 3, Greentel og CBB Mobil.

Det dyreste abonnement koster 299 kroner om måneden, mens det billigste koster 179 kroner om måneden – man kan altså opnå en besparelse på 120 kroner om måneden ved at vælge det billigste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer med fri data