Mobilabonnementer med e-bøger inkluderet – guide og priser

Mobilabonnementer med e-bøger inkluderet kan spare læseheste for mange penge - se guide og priser på mobilabonnementer med e-bøger.

Mobilabonnementer med e-bøger inkluderet – guide og priser

Mobilabonnementer med gratis e-bøger er særligt interessant for dig, der ikke er bleg for at læse bøger på digitale enheder som mobil og tablet og samtidig kan du spare mange penge på bøger hver måned. Guide og priser på mobilabonnementer med gratis e-bøger.

Bøger koster kassen, det kommer man ikke uden om. De helt nye titler står let i 300 kroner og selv på tilbud kan man forvente at skulle betale 100-150 kroner for en bog, særligt hvis den er fra en populær forfatter. Et mobilabonnement med e-bøger inkluderet har en højere pris end rene mobilabonnementer kun med tale og data – den samlede besparelse kan dog være rigtig stor bare du læser 6-8 bøger om året.

Se vores guide og gennemgang af de bedste mobilabonnementer med e-bøger inkluderet i pakken.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med e-bøger

De bedste mobilabonnementer med gratis e-bøger

#1 Telmore

15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til BookMate samt Flipp og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 8 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Plenti

20 timers tale + 20 GB data
Indeholder 20 tale, fri sms/mms og 20 GB data + fri adgang til Politiken Books samt blandt andet Flipp, Wype og Pling (abonnementet kan kun bruges i Danmark)
Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 YouSee

Fri tale + 3 GB data (kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 3 GB data + fri adgang til BookMate samt mulighed for at vælge blandt andet YouSee Musik, Cmore og YouSee Premiere (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 3 GB data)

Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

Mobilabonnementer med e-bøger  – begrænset udvalg

Valgmulighederne, når det gælder mobilabonnementer med e-bøger inkluderet, er meget begrænset – faktisk er det i dag kun teleselskaber på TDC’s netværk, der tilbyder e-bøger inkluderet i mobilabonnementer.

Efterspørgslen er formentlig ikke så stor, men læser du e-bøger eller vil give det et skud fra hoften, så kan du spare mange penge ved at benytte dig af et mobilabonnement med e-bøger inkluderet.

Med et mobilabonnement med e-bøger inkluderet får du adgang til den pågældende e-bogstjeneste på helt samme vilkår som alle andre. Du kan logge ind på alle de enheder, du normalt kan og gøre alt det, du normalt kan i en e-bogs-app. Der er ingen begrænsninger,selvom du altså ikke betaler direkte for adgang.

Både BookMate og Politiken Books giver adgang til tusindvis af bøger med populære forfattere  og det i alle mulige genrer. De inkluderer dog lydbøger.

Se også: De bedste mobiltelefoner til læsning

 

Mobilabonnementer med e-bøger, november 2017

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer med gratis e-bøger er medio november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi Telmore, Plenti og YouSee.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 149 kroner, mens det dyreste koster 199 kroner, så man kan spare 50 kroner om måneden ved at vælge det billigste. Vær opmærksom på, at man ikke kan benytte sig af Plentis mobilabonnement  i udlandet, da det ikke inkluderer roaming – det kan kun bruges i Danmark.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer med e-bøger

 

Efterfølgende nyt om temaet

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. Steen Jørgensen gik videre med historien. 15/11/2017 publicerede redaktionen et indlæg omkring Mobilabonnementer med gratis magasiner – guide med pris – Læs den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..