Mobilabonnementer med gratis magasiner – guide med pris

Mobilabonnementer med magasiner gratis inkluderet kan spare dig for mange penge hver måned - se guide og priser på de bedste tilbud.

Mobilabonnementer med gratis magasiner – guide med pris

Mobilabonnementer med gratis magasiner inkluderet kan give dig store besparelser hver måned på titler som Euroman og Femina – guide og priser på mobilabonnementer med gratis magasiner.

Mobilabonnementer med gratis magasiner inkluderet kan spare dig for rigtig mange penge måned efter måned – guide og priser på mobilabonnementer med gratis e-bøger.

Printmagasiner koster mange penge, men det er muligt at få adgang til mange magasiner fra de forskellige magasinforlag, der er i Danmark. Så betaler man typisk mellem 99 og 129 kroner om måneden i abonnement og sikrer sig på den måde fri adgang til alle de magasiner, som for eksempel Aller eller Egmont har. Egmont har magasin-tjenesten Flipp med blandt andet Euroman, BoligLiv og Anders And og Pling er Allers magasin-app med

Man kan også vælge en anden tilgang, nemlig at abonnere på et mobilabonnement med magasiner inkluderet – det kan give store besparelser hver måned, da man får adgang til mange forskellige magasiner til hele familien. Se vores guide og gennemgang af de bedste mobilabonnementer med magasiner inkluderet.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med magasiner

De bedste mobilabonnementer med magasiner

 

#1 Telmore

15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til Flipp + BookMate og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 8 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Plenti

20 timers tale + 20 GB data
Indeholder 20 tale, fri sms/mms og 20 GB data + fri adgang til Flipp og Pling (abonnementet kan kun bruges i Danmark)
Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 Telia

Fri tale + 15 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data + friadgang til Flipp (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 YouSee

Fri tale + 3 GB data (kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 3 GB data + fri adgang til Pling (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 3 GB data)

Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

Mobilabonnementer med magasiner  – det skal du vide

Det er ikke særlig mange teleselskaber, der tilbyder gratis magasiner til deres mobilkunder, men der kan faktisk være mange penge at spare hver måned ved at abonnere på et mobilabonnement med magasiner inkluderet. Magasiner på print kan være dyre og køber en familie 2-3 magasiner om måneden, løber det hurtig op i 100-150 kroner.

Har du mobilabonnement med magasiner inkluderet, så får du de eget brugernavn og kodeord til den magasin-app, du får adgang til og abonnementet og mulighederne er helt som hvis du selv opretter dig som kunde. Der er ingen restriktioner på din magasin-læsning, selvom du bliver kunde gennem dit mobilabonnement.

Se også: De bedste mobiltelefoner til læsning

 

Mobilabonnementer med magasiner, november 2017

Guiden med prissammenligninger af de bedste mobilabonnementer med gratis magasiner inkluderet er foretaget i november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de bedste tilbud finder vi Telmore, Telia og Plenti.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 149 kroner, mens det dyreste koster 199 kroner, så man kan spare 50 kroner om måneden ved at vælge det billigste. Det billigste abonnement er fra Plenti og YouSee – Plentis abonnement skal man være opmærksom på ikke kan bruges i udlandet, kun i Danmark.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer med magasiner