Mobilabonnementer med mindst 20 GB data – så billigt kan det gøres

Rigtig mange tjenester på din mobil bruger data og du bruger mere data end du tror - guide til mobilabonnementer med mindst 20 GB data.

Mobilabonnementer med mindst 20 GB data – så billigt kan det gøres

Mange mobilbrugere tænker formentlig ikke over, hvor meget data de egentlig bruger, når de er online med deres mobil. Det gennemsnitlige dataforbrug på mobilen er i følge Energistyrelsen tæt på 10 GB om måneden. Kan du regne med, at det er i det leje, at dit dataforbrug ligger? Det er bestemt ikke sikkert. Min egen far på 75 år bruger omkring 20 GB data om måneden på sin mobil.

Bruger du streamingtjenester til musik og video og er du ofte på sociale medier, så ryger der hurtigt data. Mange nyheder sites er nærmest som tv-kanaler med videoer til at dokumentere alt muligt – video sluger meget data. Spil som Pokemon Go sluger også meget data. Man skal heller ikke glemme, at det koster data at sende MMS’er. Tjekker du DMI for vejrudsigten bruger du data. Opretter du begivenheder i mobilens online-kalender, koster det data.

Gå trygt og billigt på nettet alt det du vil med disse mobilabonnementer

Vi guider herunder til de bedste og billigste mobilabonnementer med mindst 20 GB data inkluderet om måneden.

#1 Greentel

2 timer og 20 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 79 kroner. Se aktuelle priser hos Greentel

#2 Oister
20 timer og 40 GB data
Netværk: 3
Pris: 89 kroner. Se aktuelle priser hos Oister

#3 OK Mobil
10 timer og 40 GB data
Netværk: Telenor og Telia
Pris: 99 kroner. Se aktuelle priser hos OK Mobil

#5 CBB Mobil
10 timer og 40 GB data
Netværk: Telenor og Telia
Pris: 99 kroner. Se aktuelle priser hos CBB Mobil

#6 Eesy
Fri tale og 40 GB data
Netværk: TDC
Pris: 119 kroner. Se aktuelle priser hos

#7 dukaTale
Fri tale og 20 GB data
Netværk: Telenor og Telia
Pris: 119 kroner. Se aktuelle priser hos dukaTale

Pas på med at købe abonnement med begrænset data

Der er mange små databække, hvor dataen strømmer igennem og der er også mange store databække, der suger enorme mængder data. Heldigvis behøver du ikke betale i dyre domme for at få mobilabonnementer med meget data, så du trygt og billigt kan være online med din mobil alt det du lyster.

Der er dog fælder på telemarkedet, man skal være opmærksom på. Hvis du køber et mobilabonnement til en meget lav pris med begrænset mængde data, så er det rigtig dyrt at tilkøbe ekstra data hos langt de fleste teleselskaber. Det koster typisk mellem 15 og 30 kroner per ekstra GB data. Derfor kan det hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis du vælger et af de allerbilligste abonnementer med meget begrænset data.

Køber du for eksempel et af Alka Mobils mobilabonnementer, så koster det 254 kroner om måneden, hvis du har brug for 20 GB data om måneden. Det vil også koste rigtig mange penge hos andre teleselskaber, hvis du køber et abonnement med meget begrænset data, men alle teleselskaber – bortset fra Alka Mobil – tilbyder også mobilabonnementer med meget data til en langt bedre pris.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mere til sagen

Historien døde ikke med denne fortælling. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 3/3/2021 bragte vi et indlæg omkring Mobilabonnement med eSIM til telefoner – se hvor det er gratis – Du finder artiklen her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.