Mobilabonnement til børn hos Telmore

Er det en god idé at lede efter mobilabonnement til sit barn hos Telmore? Se udvalget af abonnementer til børn og om mobildækningen er god nok.

Mobilabonnement til børn hos Telmore

Telmore slår sig særligt op på sine Play-abonnementer med virkelig meget tale og data samt et hav af streamingtjenester – rigtig godt for voksne med et moderne mobil- og streaming-forbrug? Men har de også mobilabonnementer, der egner sig godt til børn? Mobilabonnementer til børn hos Telmore.

Telmore har super godt udvalg af mobilabonnementer til brugere med et stort forbrug af tale, data og streamingtjenester – for eksempel de større børn og voksne. Til gengæld kniber det lidt med abonnementer til børn, der skal have deres første abonnement eller som måske skal have lidt mere end en times tale og 1 GB data.

Telmores billigste moiblabonnement koster 149 kroner og inkluderer 20 timers tale og 60 GB data eller fri tale og 40 GB data. Det er ikke lige et abonnement, man tænker er optimalt til ens barn, der skal i gang med det med mobiltelefoner for første gang.

Se også: Billige mobilabonnementer til barnet

Mobilabonnementer til børn hos Telmore

Telmore har dog et forbrugsafregnet abonnement – Telmore Go – der kan være en løsning i starten, hvis barnet helt kan undgå at bruge mobildata.

Telmore Go
Pris per minut: 59 øre
Pris per SMS: 18 øre
Pris per MMS: 1,3 kroner
Pris per MB data: 9.90 kr. pr. dag ved brug af mere end 10 KB data. Maks. forbrug 100MB

Her skal man være meget opmærksom på dataforbruget. Bare dit barn en gang dagligt bruger mobilen til noget, der bruger data, så koster 9,9 kroner. Det kan altså blive rigtig dyrt, hvis det er muligt for barnet at gå på internettet med mobilen. Det er meget vigtigt, at man sikrer sig, at mobilen helt har slået muligheden fra for at bruge mobildata. Skal det på nettet med mobilen, kan barnet gør det med WiFi.

Ellers har Telmore disse abonnementer, der kan egne sig til de større børn:

Fri tale og 40 GB data
Pris om måneden: 149 kroner

20 timers tale og 60 GB data:
Pris om måneden: 149 kroner om måneden

Som nævnt har Telmore også abonnementer med streaminginkluderet, men pakken med musik er den dyreste til 399 kroner om måneden. Den billigste Play-pakke koster 299 og inkluderer Netflix, HBO og TV2 Play. Spørgsmålet er, om børn har behov for den slags tjenester. Jeg tror det ikke og har de, så kan de bruge deres forældres adgang.

Se aktuelle priser på telefoni hos Telmore

God mobildækning

Telmore benytter TDC Nets netværk og det er flere år i træk kåret til at være Danmarks bedste af Teknologisk Institut. De har også den bedste generelle mobildækning i følge den bedømmelse, som tæt på 4.000 danskere har givet af netværkskvaliteten på det nye mobildækningskort på telepristjek.dk.

På dækningskortet kan du sammenligne netværksdækningen blandt de tre mobilnet i Danmark, TDC Net, TT-netværket (Telia og Telenor) og 3. Du kan også se, hvordan mobildækningen er i dit postnummer hos de tre netværk samt hvordan den opleves at være hos Telmore. Vi kan godt afsløre, at Telmores oplevede mobildækning ligger helt i top.

Hvorfor al denne snak om mobildækning? Jo, det skyldes at særligt børn skal have et mobilabonnement hos et teleselskab, der yder bedst mulig dækning i ens postnummer og område, hvor telefonen skal bruges mest. Barnet skal altid kunne ringe og sms’er og bliver ringet og sms’et til, da det giver den størst mulige fornemmelse af tryghed og sikkerhed for forældrene.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer