Mobilabonnement til børn hos teleselskabet 3

3 har en rigtig god løsning til forældre, der er på udkig efter et mobilabonnement til deres barn. Se prisen og mulighederne.

Mobilabonnement til børn hos teleselskabet 3

Umiddelbart har 3 ikke de mest oplagte mobilabonnementer til børn, i hvert fald ikke til de mindre børn. Ser man lidt nærmere an på mulighederne, så er der dog faktisk en meget interessant løsning. Mobilabonnement til børn hos 3.

Teleselskabet 3 har egentlig ikke et mobilabonnement med tale og data, der egner sig super godt til de mindre børn. Til de større børn, der begynder at bruge mobilen til sociale tjenester, video, musik og gaming, er der mere at komme efter. Der er dog en god og billig løsning, der egner sig godt til netop de mindste. Herunder guider vi til tre af de bedste abonnementer og løsninger til børn hos 3.

Se også: Billige mobilabonnementer til børn

Mobilabonnementer til børn hos 3

3 timers tale og data via datadeling 

Pris per måned: 60 kroner

8 timers tale og 8 GB data (DK)
Pris per måned: 80 kroner

Fri tale og 24 GB data (DK)
Pris per måned: 100 kroner

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos 3

En kommentar skal knyttes til det første abonnement med datadeling. Abonnementet indeholder ikke selv data, men bruger af data fra et hovedabonnement. Det betyder altså, at man som forælder selv skal have et abonnement med data inkluderet. Har man det, får man altså et ret billigt mobilabonnement til sit barn. Har den ene af forældrene meget data i sit 3-abonnement, kan barnet altså også få meget data selv.

Alle abonnementer hos 3 inkluderer 3Deling med deling af data. Har flere i familien 3-abonnement bliver det hele samlet til en pulje data, som alle deler.

Se også: Mobilpakker med meget data

Fordele med et abonnement til børn hos 3

3 har en selvbetjeningsapp med masser af muligheder for at kontrollere barnets abonnement og få overblik over barnets mobilforbrug. Det giver god tryghed for forældrene, så de ved, at regningen ikke pludselig stikker helt af.

Har 3 god mobildækning?

Det vigtigste, når man køber mobilabonnement til sit barn, er mobildækningen. Fri tale og fri data og fri alt muligt andet – hvis mobildækningen ikke er god nok, kan man stikke den slags op, hvor solen aldrig skinner.

3 har sit eget netværk og du kan se, hvor god netværksdækning de har i Danmark her: Hvor god mobildækning har 3?

Du kan også se, hvor tilfredse 3’s kunder er med selskabet her på telepristjek.dk. Det kan du her: Kundetilfredshed med 3.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer